Recensies

Review: Faking It van Cora Carmack (Losing it #2)

Faking It Cora Carmack Audioboek

Dit is mijn eerste audioboek ooit, op 4 hoofdstukken Geek Girl na dan (die ik totaal niet leuk vond). Maar dit audioboek beviel me erg goed! Ik luisterde het boek via de audioboek app an de bibliotheek. Heerlijk om in de bus een stuk te luisteren. Of als ik over de campus liep op weg naar een nieuw gebouw.

De blurb:

Mackenzie “Max” Miller has a problem. Her parents have arrived in town for a surprise visit, and if they see her dyed hair, tattoos, and piercings, they just might disown her. Even worse, they’re expecting to meet a nice wholesome boyfriend, not a guy named Mace who has a neck tattoo and plays in a band. All her lies are about to come crashing down around her, but then she meets Cade.

Cade moved to Philadelphia to act and to leave his problems behind in Texas. So far though, he’s kept the problems and had very little opportunity to take the stage. When Max approaches him in a coffee shop with a crazy request to pretend to be her boyfriend, he agrees to play the part. But when Cade plays the role a little too well, they’re forced to keep the ruse going. And the more they fake the relationship, the more real it begins to feel.

The hot new, New Adult title from New York Times bestselling author of Losing It, Cora Carmack.

Eerst was ik echt volledig in de war. Elk hoofdstuk begint met de naam van de hoofdpersoon waaruit het hoofdstuk geschreven is. Dit zijn Max (Mackenzie) en Cade, maar als het hardop uitgesproken wordt klinkt het als Max en Kate. Ik snapte er niks van. Het ene moment ging het over Max en haar vriend. Het volgende moment over ‘Kate’ en zijn studie. Uhhhh, nu klopt het niet meer bij elkaar. Totdat ik op een gegeven moment doorhad dat het over Mackenzie en Cade ging, toen ging het verhaal eindelijk lopen.

Dit was een heerlijk simpele New Adult. Van te voren weet je al hoe het afloopt en er komt alleen nog een beetje drama tussendoor. Maar drama in New Adult vind ik meestal super leuk. Nu was het alleen een beetje veel ‘standaard’ drama. En het net doen alsof je elkaars vriendje/vriendinnetje bent, dat kennen we ondertussen ook wel.

Wat ik wel heel fijn vond aan dit boek was dat je het verhaal ook vanuit Cade’s kant hoort. Dat geeft naar mijn idee net iets meer diepgang dan het verhaal alleen van Max haar kant horen. En daarnaast vond ik Cade echt een schatje!

Max had zo haar eigen bagage en dat vond ik niet echt goed uitgewerkt. Ik wil niet spoileren, dus ik zal niet verder in detail gaan, maar ik baalde wel dat dat maar zo licht aangestipt werd.

Dit was een fijn boek om eventjes tussendoor te lezen, maar het was niet erg speciaal en het zal me ook niet lang bijblijven ben ik bang.

★★★☆☆

Faking it (Losing it #2) – Cora Carmack – Uitgeverij Q – Paperback €17,50 – ebook €4,99

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge