Recensies

Review: Geheimen (de Royals #3) van Erin Watt

Geheimen De Royals Erin Watt

Na de cliffhanger van deel 2 moest ik echt heel snel deel 3 lezen. Helaas moest ik nog even wachten, want hij was nog niet binnen bij de bibliotheek. Toen hij er eenmaal was, ben ik meteen begonnen. Verder met de sexy Royals!

LET OP: dit is deel 3 van de serie. Deze recensie kan spoilers bevatten voor deel 1 en 2. Heb je de eerste 2 delen nog niet gelezen? Doe dat dan snel!

De blurb

Ella heeft haar hart verloren aan Reed, de aantrekkelijke bad boy van de steenrijke familie Royal. Ondanks al zijn rotstreken gelooft ze in hem. Maar zelfs voor overlever Ella zijn de problemen van Reed en zijn vier broers op zijn zachtst gezegd een uitdaging.

Reed gaat voor Ella door het vuur. Maar om zijn eigen leven en daarmee dat van Ella te redden, moet hij zijn dubieuze verleden achter zich zien te laten. Kan hij dat? En lukt het hen om de geheimen van hun families voor eens en voor altijd te ontrafelen?

Mijn oordeel

De Royals zijn echt ontzettend leuk. Erg jammer vond ik het dan ook dat ik maar heel weinig van de andere Royals meekreeg in dit boek. Het draaide voornamelijk rond Reed en Ella en hun problemen. Ik vind die twee wel heel erg leuk hoor, daar niet van, maar ik heb liever ook nog een beetje Easton in het verhaal. Of een stuk over de tweeling en hun relatie met Ella. Dit kwam veel meer in de eerdere delen naar voren en miste ik nu wel een beetje.

Daarnaast vond ik dit deel iets saaier. Doordat het alleen maar om Reed en Ella draaide, ging het ook echt alleen maar om hun problemen. En dat het hele boek lang.. Pff. Pas tegen het einde werden er dingen duidelijk. Dit duurde me veel te lang. Ik had soms zelfs geen zin om verder te lezen, omdat ik het idee had in een soort van cirkel terecht gekomen te zijn. Heel storend.

Maar toen kwam dat einde. En die vond ik wel weer heel erg goed. Dus ondanks dat ik het middenstuk niet zo leuk vond en er te weinig van de andere Royals te zien was, krijgt dit deel toch 4 sterren van mij.

★★★★☆

Geheimen (Royals #3) – Erin Watt – Uitgeverij de Fontein – 384 pagina’s – €15,99

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge