Recensies

Review: Little moments of love van Catana Chetwynd

Little moment of love

Misschien heb je de tekeningetjes van Catana al wel eens voorbij zien komen. Ze zijn overal te vinden, vooral op Instagram en Facebook. Catana besloot er een boekje van te maken en via Netgalley kon ik het alvast vooruit lezen. Daar hoefde ik niet lang over na denken. Midden in de tentamenweek begon ik dan ook in dit boekje. 

De blurb:

Soppy meets Sarah’s Scribbles in this sweet collection of comics about the simple, precious, silly, everyday moments that make up a relationship.

What began as stray doodles on scraps of paper became an internet sensation when Catana Chetwynd’s boyfriend shared her drawings online. Now, Catana Comics touches millions of readers with its sweet, relatable humor. Little Moments of Lovecollects just that – the little moments that are the best parts of being with the person you love.


Mijn oordeel:

Wat zijn deze tekeningetjes toch ontzettend schattig! Ik heb vaak moeten lachen om de goede humor die er in de strips zit verwerkt. Daarnaast zijn deze strips echt ontzettend herkenbaar. Ik heb er veel aan mijn vriend laten zien. ‘Zie je, meer stelletjes doen dat! We zijn toch niet zo’n gek stel ;)’

De tekenstijl van Catana is simpel, maar juist daardoor zijn de strips zo leuk. Geen moeilijke gezichtsuitdrukkingen, of ingewikkelde plaatjes, maar gewoon continu dezelfde figuurtjes die gekke dingen doen.

Een groot deel van haar comics kun je ook vinden op haar Instagram: Catana Comics. Neem daar vooral even een kijkje!

Ik vond het echt enorm vermakelijk om dit boekje te lezen. In mijn leerpauzes even een paar strips lezen en dan weer verder. Ik keek telkens uit naar mijn volgende leerpauze. Helaas is het geen groot boekje en ben je er zo doorheen. Maar dat mocht de pret niet drukken. Ik heb echt genoten!

★★★★☆

Little moments of Love – Catana Chetwynd – Andrews McMeel Publishing – 160 pagina’s – $14.99 via Amazon

* Disclaimer: Ik heb dit boek via Netgalley ontvangen in ruil voor een review. Dit heeft op geen enkele manier mijn mening beïnvloed. *

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge