Recensies

Review: Love, Life and the List van Kasie West

Love, Life and the List Review Kasie West

De boeken van Kasie West vind ik echt heerlijke feelgood-boeken. Ik was dan ook super blij toen ik zag dat ze dit jaar al weer een boek uit gaf. Zij schrijft zoveel boeken per jaar, volgens mij wel 3 of 4. Echt bizar! Ik ben fan van al haar andere boeken, maar met dit boek sloeg ze de plank helaas finaal mis. 

De blurb:

Seventeen-year-old Abby Turner’s summer isn’t going the way she’d planned. She has a not-so-secret but definitely unrequited crush on her best friend, Cooper. She hasn’t been able to manage her mother’s growing issues with anxiety. And now she’s been rejected from an art show because her work “has no heart.” So when she gets another opportunity to show her paintings Abby isn’t going to take any chances.

Which is where the list comes in.

Abby gives herself one month to do ten things, ranging from face a fear (#3) to learn a stranger’s story (#5) to fall in love (#8). She knows that if she can complete the list she’ll become the kind of artist she’s always dreamed of being. But as the deadline approaches, Abby realizes that getting through the list isn’t as straightforward as it seems… and that maybe—just maybe—she can’t change her art if she isn’t first willing to change herself.

Mijn oordeel:

Ik heb nog nooit een boek gehad waarbij ik zo moest blijven gissen met wie de hoofdpersoon zou eindigen. Net als bij al haar andere boeken draait dit boek vooral om de liefde. Maar ik heb nog nooit zo weinig chemie gezien tussen 2 personen. Abby en de persoon waar ze mee eindigt pasten niet echt bij elkaar.

Ik vond beide personages leuk hoor. Maar samen? Nee, dat zag ik echt niet gebeuren. Ik vond hun relatie maar geforceerd en totaal niet natuurlijk overkomen.

En dan over de lijst. Abby heeft dus een lijst gemaakt, om meer diepte in haar schilderijen te krijgen. Dit is waar het boek om draait, zou je denken als je de blurb leest. Maar nee, daar draait het verhaal eigenlijk helemaal niet om. Het verhaal gaat meer over Abby’s verliefdheid dan over haar lijst. Natuurlijk komt de lijst wel eens ter sprake, maar het was naar mijn idee een beetje een ondergeschoven kindje.

Ondanks dat dit boek van Kasie me heel erg tegen viel, kijk ik toch uit naar haar andere boeken. Ze zijn zo heerlijk fluffy en makkelijk tussendoor te lezen.

★★☆☆☆

Love, Life and the List – Kasie West – HarperTeen – 384 pagina’s (ebook) – €14,27

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge