Recensies

Review: Nagenoeg perfect (Rosemary Beach #5) van Abbi Glines

Misschien heb je het al een beetje door, maar ik heb een nieuwe serie ontdekt. Hier is de recensie van het 5e boek in de serie. Dit deel gaat over Woods en Della en is het eerste deel van een tweeluik over dit stel. 

LET OP: Dit is het 5e deel van de serie en deze recensie kan spoilers bevatten voor de eerdere delen. De eerdere delen gaan wel over andere personages. 

De blurb

Het leven buiten de veilige omgeving van haar huis is een nieuwe ervaring voor Della Sloane. Haar geheimzinnige verleden is niet iets dat ze van plan was met iemand te delen. Ze zullen haar toch niet begrijpen.

Woods Kerrington is niet iemand die op kwetsbare vrouwen valt. Hij vindt dat allemaal te veel gedoe. En hij wil geen gedoe, maar hij wil lol hebben. En wanneer hij die mooie meid ziet die niet weet hoe ze benzine moet tanken, is dat precies wat hij in gedachten heeft, een spannende avond met haar.

Wat hij niet weet, is dat ze ontzettend kwetsbaar is…

Mijn oordeel

Eindelijk een deel over Woods en Della. Ik vond het al toffe karakters in de eerdere delen en ik was enorm benieuwd naar hun achtergrond verhaal. Wat zorgde ervoor dat ze deden wat ze deden in de eerdere delen?

Della en Woods zijn namelijk ook voorbij gekomen in de eerdere delen. Daar wordt al een beetje gehint naar hun verhaal en krijg je al flarden mee. De verhaallijn is dus wel ongeveer duidelijk, maar nu leer je de personages pas van dichtbij kennen.

Na het lezen van dit boek heb ik wel een andere kijk op Woods. Hij lijkt namelijk ontzettend hard, maar hij is veel zachter dan dat hij overkomt. Della vind ik een tof personage, maar haar ontwikkeling vond ik erg onrealistisch en te snel gaan.

De totale verhaallijn vind ik niet zo leuk als de verhaallijn van Blaire en Rush, maar misschien komt dat nog wel. Van Blaire en Rush heb ik natuurlijk 3 boeken gelezen, waardoor die personages veel dichter bij komen.

3 sterren voor dit boek. Op naar het volgende deel over deze twee.

★★★☆☆

Nagenoeg perfect (Rosemary Beach #5) – Abbi Glines – Karakter uitgevers – 208 pagina’s – €12,95

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge