Recensies

Review: Nooit verliefd (Rosemary Beach #2) van Abbi Glines

Dit is het tweede deel in de Verboden Vrucht serie. Het eerste deel vond ik echt heerlijk. Een paar uur lang niet nadenken en gewoon wegzwijmelen met Blaire en Rush. Ik besloot dan ook snel deel 2 te gaan lezen, want ik was wel benieuwd waar dit heen ging. 

LET OP: Dit is het 2e deel in de serie. Deze recensie kan spoilers bevatten voor deel 1. 

De blurb

Rush hield een geheim voor haar verborgen dat haar hele wereld verwoestte, haar hele leven was één grote leugen. Blaire bleef desondanks van hem houden en wist dat ze hem nooit meer zou kunnen vergeten. Nu is ze weer thuis en moet ze opnieuw beginnen, doorgaan met haar leven… totdat er iets gebeurt wat haar leven opnieuw op zijn kop zet.

Wat zou je doen als de persoon die je eigenlijk niet meer kan vertrouwen degene is bij wie je gedwongen wordt steun te zoeken? Je liegt, verstopt, ontwijkt en bidt dat je zonden nooit geopenbaard zullen worden.

Nooit verliefd is het zinderende tweede deel in de populaire Verboden vrucht-serie van de Amerikaanse bestsellerauteur Abbi Glines. Blaire en Rush stoten elkaar af als twee magnetische polen, maar de aantrekkingskracht tussen hen is tegelijkertijd onweerstaanbaar. Ze kunnen niet zonder elkaar, maar of ze ooit samen zullen eindigen…

Mijn oordeel

Wat ben ik blij dat ik een serie gekozen heb waarvan alle delen al uit zijn. Ik kon dus meteen verder in het tweede deel van de Verboden Vrucht serie. Rush en Blaire vind ik zulke leuke personages. Ik moest meteen weten hoe het verder zou gaan.

Rush is in dit deel heel anders dan in het eerste deel. In het eerste deel vond ik hem heel lang maar een eikel, maar in dit deel is hij juist heel erg lief. Blaire is nog steeds even sterk als in deel 1. Wat een leukerd is zij!

De wending die dit verhaal maakt vind ik erg natuurlijk verlopen. Natuurlijk is het voorspelbaar, maar dat zijn de meest new adult boeken wel. Ik stoorde me er niet aan. Ik vind het ook fijn dat de andere karakters in dit boek ook verder uitgediept werden en niet zo oppervlakkig bleven.

Weer een fijn boek om even tussendoor te lezen. Niks bijzonders, maar wel vermakelijk.

★★★☆☆

Nooit verliefd (Verboden Vrucht #2) – Abbi Glines – Karakter Uitgevers – 260 pagina’s – €12,95

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge