Recensies

Review: Obsidian – Jennifer L. Armentrout

Obsidian - Jennifer L. Armentrout | Marieke's Books

Obsidian was zo’n boek dat al erg lang op mijn TBR stond. Ik had geen idee of ik het iets vond en daarnaast wilde ik graag wachten op een vertaling. Maar de jaren gingen verder en er kwam maar geen vertaling. Tot dit jaar. De hele serie wordt nu in het Nederlands uitgegeven door uitgeverij Zomer&Keuning. Toch maar eens proberen dan!

Waar gaat het verhaal over?

Katy verhuist samen met haar moeder naar een nieuwe stad. In die nieuwe stad is haar internet belabberd, wat natuurlijk funest is voor haar als boekblogger. Al snel ontmoet ze haar buurman Daemon. Ontzettend knappe vent om te zien, totdat hij z’n mond open doet. Wat een eikel zeg! Katy en Daemon proberen elkaar te vermijden. Maar wat Katy niet weet is dat haar leven nu totaal gaat veranderen. 

Wat vond ik ervan?

Waarom heb ik dit boek niet eerder gelezen? Dit leest heerlijk weg en is erg leuk. Katy is boekblogger, wat het lekker herkenbaar maakte voor mij. Een keertje geen goed internet en je hele blogschema ligt op z’n kont. En namen als: ‘Wachten op Woensdag’ zijn ook lekker herkenbaar in de blogwereld. 

Ik heb een aantal keer met mijn ogen gerold. Natuurlijk snap ik het dat je iemand meteen sexy kunt vinden, maar om dan meteen volledig van slag te zijn vind ik erg overdreven. Dit boek is een goed voorbeeld van insta-love en daar ben ik niet zo’n fan van. Maar dat mocht de pret niet drukken. Er gebeurd genoeg in het verhaal en ondertussen leer je de wereld van Daemon en Dee steeds beter kennen. 

De fijne schrijfstijl van Jennifer L. Armentrout kende ik al van de Wacht op mij-serie. Toen was ik al fan van haar. Met deze serie (en de vertaling) is maar weer bevestigd dat ik echt heel erg fan van haar ben. Het leest lekker snel en de spanningsbogen zijn goed gekozen. 

Ik wacht met smart op deel 2 die al in bestelling is bij de bibliotheek en dan ga ik weer snel verder met deze serie!

Obsidian – Jennifer L. Armentrout – Zomer & Keuning – 434 pagina’s –  ISBN13 9789401913706 – €15,00 – ★★★★✰

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge