Recensies

Review: Ondenkbaar (Stouter #1) – Christina Lauren

Eigenlijk ben ik continu opzoek naar nieuwe new adult auteurs. Auteurs die ik nog niet ken. Zo kwam ik dan ook uit bij de boeken van Christina Lauren. Ik zag dat haar boeken ook beschikbaar zijn als e-book bij de bibliotheek en ik ben gelijk begonnen. 

Waar gaat het boek over?

Chloe is een gedreven jonge vrouw die voor haar opleiding nog bij een bedrijf moet werken voordat ze dan eindelijk haar diploma heeft. Ze gaat werken als assistent van Bennett. En dat levert meteen problemen op, want Bennett is enorm lastig, brutaal, maar ook enorm onweerstaanbaar. Maar Bennett is ook haar baas.

Bennett baalt enorm. Zijn nieuwe assistente aantrekkelijk, onschuldig uitdagend en ontzettend frustrerend. De twee vliegen elkaar continu in de haren. Maar langzaamaan ontstaat er kantoorverhouding tussen Chloe en Bennett. Maar hoe ver laten ze dit komen? En wat zijn ze bereid op te geven voor hun relatie?

Wat vond ik ervan?

Ik heb een beetje gemixte gevoelens bij dit boek. Het ene moment vond ik Bennett en Chloe ontzettend goed bij elkaar passen en vond ik hun haat-liefde relatie ook erg goed uitgewerkt, maar andere momenten was dat juist helemaal niet het geval. Het is heel moeilijk om 2 hoofdpersonen die elkaar haten, elkaar oprecht lief te laten hebben. Op sommige momenten had ik namelijk het idee dat de haat zo diep zat, dat er dingen tegen Chloe’s zin in gedaan werden. En daar stoorde ik me heel erg aan, want als je samen een verhouding hebt, moet het wel voor beide partijen leuk blijven.

Ik vind het wel knap van de schrijfster dat ze nog zo’n verhaal om de personages heen heeft neergezet. Ik zag beeldend voor me hoe hun kantoorpand in elkaar zat en hoe de andere personages in het verhaal pasten.

Ik heb niks met de kantoorwereld waar Chloe en Bennett in leven, maar toch vond ik dat erg goed neergezet. Zelfs zo goed dat ik de novella (#1,5) die hier achteraan hoort, al gelezen heb. Maar in die novella had ik hetzelfde gevoel als bij dit boek. De andere delen van de serie gaan over andere personages, dus ik lees wel door. Wel hoop ik dat de dynamiek tussen de 2 hoofdpersonen dan wel anders is.

Ondenkbaar (Stouter #1) – Christina Lauren – Xander – 268 pagina’s – ISBN13 9789401602266 – €19,99 – ★★★☆☆

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge