Recensies

Review: Stilte van Mia Sheridan

Ik was echt in de stemming voor een New Adult en ik weet gewoon dat die me niet teleurstellen. Daarom besloot ik zo rond Valentijnsdag dit boek open te slaan. En dit was zo’n heerlijk boek! Het bezit alle onderdelen van een goede NA. Een hoofdpersoon waarmee ik me kan identificeren omdat we bijna dezelfde leeftijd hebben en daarnaast een romantisch sfeertje en een beetje drama. Lees snel mijn review om meer te lezen over dit mooie boek!

De blurb van het boek:

‘Stilte’ van Mia Sheridan vertelt het heftige verhaal van Bree, die om een traumatische ervaring te verwerken haar boeltje oppakt en naar een nieuwe stad verhuist. Bij het boodschappen doen loopt ze daar Archer tegen het lijf. Ze is meteen van hem onder de indruk, maar Archer is nogal zwijgzaam. Als in: hij praat helemaal niet. Al sinds zijn zevende niet. Kan haar liefde zijn stilte doorbreken? Stilte is een aangrijpende New Adult-roman en het indrukwekkende debuut van Mia Sheridan.

Dat klonk in mijn oren veelbelovend!

Het verhaal begint rustig. Eerst leer je Bree een beetje kennen, daarna komt Archer in haar leven en leer je ook meer over hem. Gedurende het hele verhaal worden hun achtergrondverhalen duidelijk. Je weet dat ze beide van alles hebben meegemaakt in hun jeugd, maar wat?

Bree vond ik echt een heel erg leuk personage! Ik kon me namelijk heel erg inleven in haar. Ze houdt van haar rust, is daarnaast erg sociaal en houdt ervan om zo af en toe een boek te lezen. Ze klinkt als iemand waarmee ik goede vriendinnen kan worden.
Archer had meteen mijn hart gestolen. Wat een lieverd! Hij ontwikkelt zich door het boek heen heel erg en dat was super om te zien.

Het verhaal bevatte natuurlijk de nodige drama. Anders was het geen NA geweest. Maar ik vond de drama totaal niet storend in dit boek. Normaal heb ik dat nog wel eens, dan erger ik me aan de grote hoeveelheid drama. Maar in dit boek was dat gelukkig niet het geval. De drama kwam goed gedoseerd.

Al met al vond ik dit een heerlijke NA. Lekker een paar uurtjes mee zwijmelen met de liefde tussen Bree en Archer.

★★★★☆

Stilte (Archer’s voice) – Mia Sheridan – Zomer en Keuning – 320 pagina’s – € 15,00

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge