Recensies

Review: The Fill-In Boyfriend van Kasie West

Jaaaaaa, mijn eerste 5 sterren boek van het jaar is een feit! Ik was al bang dat ik dit jaar geen 5 sterren meer zou uitdelen, omdat ik te kritisch was geworden. Maar dit boek heeft het voor elkaar gekregen. Het is zo ontzettend lief en ik vond het echt helemaal geweldig! En het einde vond ik echt heel erg passend en maakte het verhaal helemaal af. 

De blurb:

When Gia Montgomery’s boyfriend, Bradley, dumps her in the parking lot of her high school prom, she has to think fast. After all, she’d been telling her friends about him for months now. This was supposed to be the night she proved he existed. So when she sees a cute guy waiting to pick up his sister, she enlists his help. The task is simple: be her fill-in boyfriend—two hours, zero commitment, a few white lies. After that, she can win back the real Bradley.

The problem is that days after prom, it’s not the real Bradley she’s thinking about, but the stand-in. The one whose name she doesn’t even know. But tracking him down doesn’t mean they’re done faking a relationship. Gia owes him a favor and his sister intends to see that he collects: his ex-girlfriend’s graduation party—three hours, zero commitment, a few white lies.

Just when Gia begins to wonder if she could turn her fake boyfriend into a real one, Bradley comes waltzing back into her life, exposing her lie, and threatening to destroy her friendships and her new-found relationship.

Mijn oordeel:

Ik vond het enorm origineel bedacht dat de vriendinnen van Gia haar niet geloofden als ze vertelde over haar vriendje. En dat hij het dan uitmaakt net voordat prom begint, terwijl ze net wil bewijzen dat hij echt is. Wat nu?! Gelukkig is daar een invaller die ze tegenkomt op de parkeerplaats. En wat een lieverd! Omdat zijn naam heel lang een geheim blijft, zal ik hem hier ook niet noemen. Maar neem maar van mij aan dat hij enorm leuk is.

Natuurlijk is dit verhaal te voorspellen, maar ik had ook geen enorm vernieuwend verhaal verwacht. Ik hoopte op een boek met een lieve jongen erin en een ontzettend leuke romance waar ik bij weg zou smelten. En dat is Kasie West zeker gelukt!

Ik heb enorm genoten van dit boek en het was een heerlijk boek om even in de leerpauzes erbij te pakken. Wel moeilijk weg te leggen als je eenmaal begonnen bent, dus pas wel op als je daarna nog weer verder moet leren.

Als je op zoek bent naar een lief en fluffy verhaal, zoek dan niet verder. Lees dit boek!

★★★★★

The Fill-In Boyfriend – Kasie West – HarperTeen – 352 pagina’s – €7,49 (ebook)

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge