Recensies

Review: Vecht voor jou – Emma Anna

Vecht voor jou - Emma Anna | Marieke's Books

Op Instagram zag ik een oproepje voor recensenten. Snel las ik de synopsis door. Een new adult van Nederlandse bodem? Count me in! Ik stuurde de schrijfster dan ook snel een berichtje. Een paar dagen later was ik al aan het lezen. 

Waar gaat het verhaal over?

Wanneer Hannah Mackenzi een baan krijgt bij de uitgeverij waar ze altijd al wilde werken, gaat er een wereld voor haar open. Na een gewelddadige relatie is haar zelfvertrouwen ver te zoeken, maar wanneer ze haar baas Luc beter leert kennen, komt daar verandering in. Luc Wennam heeft het allemaal: twee fantastisch lopende bedrijven, genoeg geld om nooit meer te hoeven werken, en een bloedmooie verloofde. Wanneer hij echter bedrogen wordt, realiseert hij zich dat hij niet terug wil naar het leven waarin hij ooit zo succesvol was. Sterker nog: hij komt erachter dat hij het ’thuis’ dat hij voor lief nam toen zijn vader nog leefde, terugvindt in Hannah. Verliefd worden is niet moeilijk, maar vechten voor die liefde wel. Vooral als blijkt dat de vrouw van wie je houdt voor haar leven verminkt is en je verleden nog een troef achter de hand heeft.

Wat vond ik er van?

Dit verhaal leest super vlot. ’s Ochtends vroeg zit ik altijd in de trein en dus begon ik maar meteen. En diezelfde avond was het boek al uit! En dat terwijl ik het eigenlijk helemaal niet zo fijn vind om op mijn telefoon te lezen. Het verhaal bevat daarnaast super veel emoties en daar hou ik van. Het perfecte boek voor mij dus! Wat ben ik blij dat ik dit boek van de auteur mocht lezen net na publicatie.

Het verhaal van Luc en Hannah is heel mooi vormgegeven en goed beschreven. Vanaf de eerste bladzijde leef ik al met ze mee, vooral met Hannah. Hannah is een heel erg sympathiek personage en ik denk dat zij in het echte leven ook mijn vriendin zou kunnen zijn. Luc moest ik eerst een beetje beter leren kennen, maar daarna sloot ik hem ook in mijn hart. De opbouw van hun onderlinge relatie is langzaam, maar realistisch en dat vond ik juist heel erg fijn. 

Ik ergerde me wel een beetje aan kleine dingetjes. Zo zijn er bepaalde koosnaampjes die Luc aan Hannah geeft waar ik echt niet warm van wordt. Die waren best wel afleidend soms. Maar het verhaal is zo goed en ik zat er echt middenin. Dit boek moet veel meer bekendheid krijgen! En ik ga snel meer van deze schrijfster lezen, want dit was veelbelovend!

Vecht voor jou (ebook) – Emma Anna – Brave New Books – 244 pagina’s – ISBN13 9789402184006 – €5,95 – ★★★★✰

Disclaimer: Ik heb dit boek ontvangen van de schrijfster, waarvoor dank! Dit heeft op geen enkele manier invloed gehad op mijn mening. 

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge