Recensies

Review: Verleiding van Erin Watt (de Royals #1)

De royals Erin Watt Recensie Review

Dat ik gevoelig ben voor hypes weet je waarschijnlijk al wel. Het zal je dan ook niet verbazen dat ik dit boek eindelijk heb opgepakt. Ik zag het namelijk continu voorbijkomen op Goodreads en veel van mijn vrienden waren razend enthousiast. Maar vind ik dit boek net zo tof als iedereen op Goodreads?

De blurb:

De 17-jarige Ella is een echte overlever: met dubieuze baantjes -stripteasedanseres – knoopt ze sinds haar moeders overlijden de eindjes aan elkaar. Ella is vastbesloten haar leven op orde te krijgen.
Dan verschijnt Callum, de puissant rijke vader van 5 onweerstaanbare zoons. Ook Callum is vastbesloten: hij wil Ella uit haar armoede verlossen. 
Ella besluit op Callums landgoed in te trekken, waar haar een gemengde ontvangst wacht: haat en liefde wisselen elkaar af. Krijgt Ella haar leven ooit op orde?

Mijn oordeel:

De opbouw van het verhaal is rustig. Je leert Ella kennen en leert haar situatie kennen. Je krijgt echt een kijkje in haar leven en alles is nog rustig. Maar dan komt in een keer Callum Royal haar leven binnenstormen en hij wil Ella verlossen. Vanaf dat moment komt het verhaal in een stroomversnelling terecht. Al snel leer je de 5 Royal-zoons kennen en vanaf dat moment is het verhaal echt begonnen.

Ella moet wennen op een nieuwe school en dat gaat niet echt makkelijk. Door deze stukken ging ik meer met Ella meevoelen. Toen ze alleen nog maar stripteasedanseres was, toen had ik niet zo’n klik met haar. Maar zodra ze op school was, kwam die klik al snel.

De relaties in huize Royal vond ik tof uitgewerkt. Ik ben heel erg benieuwd waar dat heen gaat in deel 2.

Ik vond dit echt een heerlijke guilty pleasure. Het verhaal leest ontzettend vlot en voor je het weet is het uit. En dan dat einde.. Wat moet ik hier nu mee? Snel deel 2 gereserveerd bij de bibliotheek, maar ik ben 3e in de wachtrij. Ik moet dus nog lang wachten.. En dat terwijl ik wil weten hoe het verder gaat! Dit boek verdient 5 dikke sterren van mij!

★★★★★

Verleiding (de Royals #1) – Erin Watt – Uitgeverij de Fontein – 352 pagina’s – €15,99

 

0 Comments

  1. Ik ben ook super benieuwd naar deze serie. Jouw recensie maakt mij alleen nog maar meer nieuwsgierig! Maar snel het eerste boek halen haha

  2. Ohnee nog een boek voor mijn to-read lijst, wat vervelend ;). Hij puilt letterlijk uit… Straks als ik mijn laatste boek voor school heb gelezen ga ik hard aan de slag om heel wat boeken af te kunnen strepen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge