Recensies

Review: Verraad (De Royals #2) van Erin Watt

Verraad de Royals Erin Watt Review

Yes, hij was afgelopen weekend eindelijk binnen bij de bibliotheek en ik heb hem ook al meteen gelezen. Ik was zo ontzettend benieuwd naar dit deel, dat ik echt niet langer kon wachten. LET OP: deze recensie kan spoilers bevatten voor het eerste deel van deze serie. Heb je die nog niet gelezen? Zeker doen! Mijn recensie van dat deel vind je hier

De blurb:

De Royals – Verraad is het tweede deel in de verslavende en passionele serie De Royals, van de New York Times-bestsellerauteur Erin Watt. Een vleugje Vijftig tinten grijs voor jongeren.

Reed Royal heeft alles: looks, status, geld. De rijke meiden op zijn eliteschool staan in de rij voor hem, maar sinds Ella in zijn leven is, interesseren die hem niet meer. Ella is anders: zij laat zich niet inpakken door een giga landhuis en geld. Reed gaat voor haar door het vuur. Wanneer hij een domme fout maakt en Ella wegjaagt, stort zijn rijkeluisleventje in. Hij moet en zal haar vinden; alleen met haar kan Reed zijn leven vol geheimen en verraad achter zich laten.

Mijn oordeel:

Dit boek leest zo ontzettend snel! Ik vloog er echt door heen. Binnen een paar uur is dit boek uit. De schrijfstijl van Erin Watt is ontzettend fijn en dit boek leest super vlot.

Dit deel gaat verder waar de cliffhanger van deel 1 gestopt is. Ondanks dat ik deel 1 een maand geleden al gelezen heb, toch zat ik meteen weer middenin het verhaal. De Royals zijn zo ontzettend leuk!

In dit tweede deel miste ik wel een beetje diepgang. Het eerste deel vond ik ijzersterk, dus het is dan ook moeilijk om daaraan te tippen. Dit deel viel me een klein beetje tegen, eerlijk gezegd. Ik had dezelfde spanning en dergelijke verwacht in dit deel, maar in mijn ogen is het verhaal een beetje ingekakt. Dit deel was vermakelijk hoor, maar niet zo goed als deel 1.

Maar dan dat einde.. Wow, wat een cliffhanger weer! Deze is nog veel erger dan die van deel 1. Ik heb deel 3 nú nodig! Maar die is nog niet binnen bij de bibliotheek.. Zal ik hem maar kopen dan? Het ebook is nog de hele maand mei maar 4,99. Ik ga dat eens overwegen.

Deze boeken zijn heerlijk verslavend, maar ook enorm ongeloofwaardig. Maar ondanks dat vind ik ze geweldig! Op naar deel 3.

★★★★☆

Verraad (De Royals #2) – Erin Watt – Uitgeverij de Fontein – 352 pagina’s – €15,99

 

 

 

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge