Recensies

Review: Vertrouw op mij van Jennifer L. Armentrout

Recensie Vertrouw op mij Armentrout

Het genre New Adult was twee jaar geleden nog onbekend terrein voor mij, totdat ik het eerste deel oppakte van de Wacht op mij-serie van Jennifer L. Armentrout. En ik werd meteen verliefd op deze serie. Afgelopen week las ik het 6e deel uit. Dit is helaas ook het laatste deel in deze serie. In dit deel volgen we Jillian en Brock. Zijn zij net zo leuk als de vorige stelletjes? En heb ik net zo genoten van dit boek als van de rest van de serie?

De blurb:

‘Vertrouw op mij’ is het zesde en laatste deel in de ‘Wacht op mij’-serie van Jennifer L. Armentrout. Hoofdpersoon Jillian neemt een baan aan in het familiebedrijf, omdat ze moet toegeven dat het een mooie kans is. Wat haar niet wordt verteld, is dat ze direct onder Brock komt te werken. Jaren geleden was ze als een soort bakvis smoorverliefd op hem, maar hij zat in een geheel andere levensfase. Nu ligt die tijd gelukkig achter hen en na haar eerste weerstand besluit ze gewoon met hem samen te werken. Dat lukt heel aardig, tot ineens blijkt dat hij gevoelens voor háár heeft.

Mijn oordeel:

Deze serie is ontzettend verslavend! In de eerdere delen leer je Brock en Jillian al een heel klein beetje kennen en daardoor word je heel nieuwsgierig naar hun verhaal.

Deze hele serie is ontzettend vlot geschreven. De boeken zijn meestal rond de 300 bladzijdes, net zoals deze, maar ik vlieg er doorheen. Dit boek had ik binnen 2 dagen uit. Heerlijk als dat gebeurd! De boeken zijn zo geschreven dat je ze eigenlijk niet weg wil leggen. Telkens wordt er een klein stukje van de puzzel opgelost en leer je meer over de hoofdpersonen.

Jillian vond ik echt heel erg tof! Ze heeft een sterke persoonlijkheid en houdt van lezen. Ze is op een gegeven moment met een ander aan het praten en dan zegt ze dat ze aan het lezen was en ergert ze zich omdat hij niet vraagt welk boek ze aan het lezen is. Haha, zo herkenbaar!

Met Brock had ik iets minder snel een klik. Ik vond hem wel heel goed uitgewerkt, maar ik vond hem maar een eikel. Ergens halverwege het boek vond ik hem pas echt leuk worden. Toen begon ik zijn beweegredenen een beetje te snappen.

Dit is niet mijn favoriete deel van de serie, maar het was toch zeker wel vermakelijk. En super leuk om op het einde nog even mee te krijgen hoe het nu met alle andere stelletjes gaat! Ik baal echt enorm dat deze serie over is, maar ben heel benieuwd naar andere boeken van Jennifer L. Armentrout.

★★★☆☆

Vertrouw op mij – Jennifer L. Armentrout – Zomer & Keuning – 320 pagina’s – €15,00

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge