Recensies

Review: Voor altijd verliefd (Rosemary Beach #3) van Abbi Glines

Dit is het derde deel al weer in de Verboden Vrucht-serie van Abbi Glines. Heb je de eerste delen nog niet gelezen? Lees dan deze recensie nog niet. Hier kunnen namelijk spoilers voor de eerste 2 delen voorbijkomen. Lees hier de recensie van deel 1 en deel 2

De blurb

In tweestrijd tussen de liefde voor zijn familie en zijn liefde voor Blaire, moet Rush een manier vinden de een te behouden zonder de ander kwijt te raken. Maar helaas is er geen plaats voor beide.

Blaire geloofde in haar sprookje, maar het is onmogelijk om in een fantasiewereld te leven. Haar liefde voor Rush en haar wens om een gezin te stichten blijven haar doen geloven dat ze een manier kunnen vinden om het te laten werken. Totdat ze moet beslissen wat het beste is voor haar en de baby. Ook al breekt daardoor haar hart. Kunnen ze samen niet een manier bedenken om verliefd te blijven… voor altijd?

Mijn oordeel

Eindelijk zijn dan alle open eindjes van het verhaal van Rush en Blaire aan elkaar geknoopt. Er is nu ook meer duidelijkheid. Dingen die alleen even aangestipt waren in de eerdere delen, werden nu uitgewerkt.

Nog steeds is dit geen literair hoogstandje. Het boek is soms veel te voorspelbaar, maar op andere momenten is het in een keer super random. Dat zorgt ervoor dat het totaal niet geloofwaardig is. Maar dat had ik ook niet verwacht van dit boek. Het is gewoon een lekker boek om even tussendoor te lezen.

Rush en Blaire zijn beide ontzettend lieve hoofdpersonen en ze hebben allebei een enorme groei doorgemaakt in deze 3 delen. Rush is veel minder wild, maar daarnaast is hij wel heel erg bezitterig geworden. Blaire blijft zoals ze is, maar ze is door de delen heen wel sterker geworden. Blaire laat nog steeds niet over zich heen lopen en dat vind ik zo tof.

Ondanks dat het niet het meest geweldige boek is, is het toch wel vermakelijk. Op naar nog meer delen over de mensen in Rosemary Beach!

★★★☆☆

Voor altijd verliefd (Verboden Vrucht #3) – Abbi Glines – Karakter Uitgevers – 256 pagina’s – €12,95

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge