Disclaimer en Privacyverklaring

Disclaimer

De meeste artikelen op mijn blog zijn recensies. De recensieboeken heb ik meestal zelf gekocht of geleend bij de bibliotheek. Heel soms krijg ik een boek toegestuurd van de uitgever in ruil voor een recensie. Hier word ik niet voor betaald. Ik zal altijd mijn eerlijke mening geven in de recensies die op mijn blog verschijnen. Al mijn recensies komen voort uit mijn persoonlijke beleving. Als ik een boek heel goed vind, kan ik niet garanderen dat jij het ook goed vindt. En andersom ook, als ik een boek niet zo goed vind, kun jij hem juist heel goed vinden.

Bij elke recensie verschijnt een link naar Bol.com. Ik ben lid van het bol.com partnerprogramma en hierdoor ontvang ik een percentage van de producten die jullie via www.mariekesbooks.nl bij bol.com kopen. Hier betaal je zelf geen extra geld voor.

Privacyverklaring

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 11 februari 2020.

Marieke’s Books vindt het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met uw persoonsgegevens.

Ik ben er van bewust dat jij vertrouwen stelt in mij. Ik zie het dan ook als mijn verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen. Op deze pagina laten ik je weten welke gegevens ik verzamel als jij mijn website gebruikt, waarom ik deze gegevens verzamel en hoe ik hiermee jouw gebruikservaring verbeter. Zo snapt jij precies hoe ik werk.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Marieke’s Books. Je dient je ervan bewust te zijn dat Marieke’s Books niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geef je aan het privacy beleid te accepteren.

Marieke’s Books respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die jij mij verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Gebruik van verzamelde gegevens

Reacties 

Als je een reactie plaatst op Marieke’s Books wordt je gevraagd jouw naam, e-mailadres en eventueel jouw website in te vullen. Jouw e-mailadres en IP-adres zijn enkel zichtbaar voor de beheerder en zijn veilig opgeslagen op de server van Marieke’s Books of die van een derde partij. Met deze gegevens zal respectvol omgegaan worden. De reacties blijven voor de duur van de plaatsing van het artikel online staan.

Derden 

De informatie wordt niet met derden gedeeld met uitzondering van webapplicaties welke ik gebruik ten behoeve van deze blog. Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden ten behoeve van het doel van de betreffende applicatie en zullen niet verder verspreid worden.

Bezoekers onder 16 jaar

Marieke’s Books heeft niet de intentie gegevens te verzamelen van websitebezoekers jonger dan 16 jaar, tenzij zij daarvoor toestemming hebben van hun ouders of voogd. Het is voor mij echter niet mogelijk te controleren of een bezoeker ouder is dan 16 jaar.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Als je Marieke’s Books bezoekt, geef je daarmee toestemming jouw gegevens te verwerken. Je hebt echter het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Marieke’s Books. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen via de contact-pagina op Marieke’s Books.

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.