Lijstjes

September: #leesuiteigenkast maand

Rainbow bookshelves

September, de maand waarin mijn studie weer begint, maar ook de maand waarin er een toffe challenge is. Het idee is dat je in deze maand zo veel mogelijk de boeken uit je eigen kast pakt. Dus geen boeken van de bieb of een boek van een vriendin lenen. Nee, zo veel mogelijk uit jouw boekenkast. De challenge komt van Hebban en ik doe graag mee!

Ik doe ook mee met de uitdaging, want hij past goed bij mijn eigen challenge. Even een maand lang me volledig concentreren op mijn boekenkast en zo veel mogelijk boeken lezen. Maar welke boeken wil ik gaan lezen? En waar denk ik over heen te vallen met deze uitdaging?

TBR september

Ik heb een lijstje gemaakt van boeken die ik heel graag deze maand wil lezen. Ik merk dat ik snel naar bieb-boeken grijp als ik geen duidelijk plan heb, maar dat wil ik dus voorkomen. Nu kan ik niet beloven dat ik me aan de lijst ga houden, want dat vind ik best moeilijk, maar ik ga mijn best doen.

  • Illuminae (dit boek moet ik nu echt eens uitlezen)
  • Het zwembad – Libby Page
  • Everless – Sara Holland
  • De vijfde brief – Nicola Moriarty
  • Alleen maar jij – Mia Sheridan
  • To kill a kingdom – Alexandra Christo
  • Attachments – Rainbow Rowell

Wat gaat er moeilijk worden?

Ik hou wel van een uitdaging, maar dit gaat echt moeilijk worden. Ik heb namelijk pas super veel leuke boeken bij de bibliotheek gehaald die ik ook graag nog wil gaan lezen. De hof van doorns en rozen-serie, The Hate U Give, de donkere kroon etc. Dit zijn ook allemaal boeken die ik heel erg graag wil (her)lezen. Misschien zoek ik hier wel een tussenweg in. Dat ik eerst een boek uit mijn eigen kast moet lezen, maar dat ik daarna een biebboek mag lezen.

Daarnaast wil ik deze maand proberen zo min mogelijk boeken te kopen, want anders heb ik weer nieuwe ongelezen boeken in mijn kast. Maar elke keer dat ik een boekhandel of kringloop in stap, zie ik zó veel mooie en leuke boeken staan. Stiekem wil ik ze allemaal wel hebben. Meestal weet ik me wel in te houden, maar boeken van 5 euro zijn wel altijd gevaarlijk. Die koop ik nog wel eens om mezelf een cadeautje te doen. Maar ook dat wil ik deze maand beperken.

Doe jij mee met de challenge van deze maand? En welke boeken ga je dan lezen?

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge