Recensies

Serious Moonlight – Jenn Bennett

Serious Moonlight - Jenn Bennett | Recensie Marieke's Books

Serious Moonlight is een boek dat ik goedkoop over kon kopen via Facebook. Ik had er eerlijk gezegd nog maar weinig over gehoord, maar had al wel veel goede verhalen over Jenn Bennett gehoord, dus ik wilde het verhaal wel een kans geven. Benieuwd wat ik er van vond? Lees dan snel verder. 

Waar gaat Serious Moonlight over?

In Serious Moonlight volgen we Birdie. Ze is geobsedeerd door detectives en heeft een erg levendige fantasie. Iedereen die ze tegen komt in haar leven, kan een verdachte zijn en zij is de detective. Ze is erg beschermend opgegroeid en kreeg thuisonderwijs door haar grootouders. Haar wereld wordt groter als ze voor de zomer een baantje aanneemt in de nachtdienst van het Seattle hotel. In het hotel werkt ook Daniel. Birdie en hij hebben elkaar al eens eerder ontmoet en deze ontmoeting zorgt ervoor dat het best wel ongemakkelijk is op werk. 

Samen ontdekken ze een real-life mysterie. Een beroemde schrijver, die nog nooit in het openbaar is gezien, heeft in het hotel een ontmoeting met iemand. Samen gaan ze op onderzoek uit en proberen ze het mysterie op te lossen. 

Serious Moonlight - Jenn Bennett | Recensie Marieke's Books

Wat vond ik er van?

Ik zal wel meteen met de deur in huis vallen: dit boek is me erg tegengevallen. Ik verwachtte een super lief boek en dat kreeg ik zeker. Maar waar ik niet op zat te wachten was een erg langdradig boek en dat kreeg ik er helaas wel bij. Dit boek heeft echt 200 pagina’s te veel. Of nou ja, zo voelde het voor mij. Doordat het verhaal erg langdradig was, in mijn ogen, verloor ik vaak mijn aandacht en kon ik het boek zo een hele week niet oppakken. En het is geen goed teken als dat gebeurt..

Birdie vond ik best een ingewikkeld personage. Ik kon me moeilijk met haar identificeren en eigenlijk vond ik haar gewoon niet zo leuk. Daniel vond ik al iets leuker, maar ook hij was niet echt een favoriet. Birdie’s opa vond ik daarentegen wel weer heel erg leuk. Maar doordat ik de twee hoofdpersonen eigenlijk al niet zo leuk vond, pakte het verhaal me ook niet zo erg. Ik vond Birdie en Daniel wel leuker op de momenten dat ze samen waren, dus daar leefde ik helemaal naar toe.

Serious Moonlight – Jenn Bennett – Simon & Schuster – 432 pagina’s – ★★☆☆☆

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge