Tips

Spotify TBR

Wist je dat Spotify audiobooks heeft? Nee? Ik tot een poosje geleden ook niet, maar nu heb ik het helemaal ontdekt! Mijn TBR is daarom ook al weer gegroeid. Benieuwd welke boeken er op mijn TBR staan? Lees dan snel verder. 

Het begon allemaal met Boyfriend Material van Alexis Hall. Marleen van Favoritez.nl was daar zo enthousiast over en toen kwam ik het boek in een keer tegen op Spotify. Ondertussen heb ik het al gelez

en, dus het staat niet meer op mijn TBR, maar ik wilde het toch even met je delen, want een aanrader is het zeker!

Ik heb mijn lijst opgedeeld in Young Adult en Romance. Klik op het kopje en je komt bij de Spotify lijst uit.

Young adult

  • Girl Out of Water van Laura Silverman.

Dit boek heb ik al eens opgezocht op Kobo Plus, maar toen kwam ik er niet aan toe. Nu ik ‘m tegenkwam op Spotify, wil ik het boek graag nog een keer proberen.

  • Don’t date Rosa Santos van Nina Moreno

Ik ben zo benieuwd naar dit boek. Het klinkt ontzettend leuk.

  • Foolish hearts en Famous in a small town van Emma Mills

Deze boeken heb ik al meerdere keren in mijn winkelmandje van BookDepository gehad, maar nog nooit aangeschaft. Nu ik ze ook gevonden heb op Spotify, ga ik ze lekker luisteren.

  • Kiss and Break Up van Ella Fields

Ik heb nog nooit iets over dit boek gehoord, maar het klinkt ontzettend vermakelijk, dus ik ga het zeker proberen.

Verder staan ook The Raven Cycle-boeken van Maggie Stiefvater of The Hunger Games van Suzanne Collins erop. Er is genoeg te ontdekken.

Romance

  • Unexpected Love Story en Southern Sunrise van Natasha Madison

Natasha Madison is de schrijfster van Flirten met de baas, een boek waar ik erg van genoten heb. Ik ben dan ook erg benieuwd naar deze boeken van haar.

  • Always Mine en Always Yours van Kennedy Fox

De boeken van Kennedy Fox worden veel gelezen door grote booktubers en dat heeft me stiekem toch wel nieuwsgierig gemaakt naar haar boeken. Gelukkig zijn er een heel aantal te vinden op Spotify, dus ik kan ze rustig uitproberen.

  • Work for it van Talia Hibbert

Aaaaah, er staat zelfs een Talia Hibbert op! Dit boek wil ik graag nog een keertje lezen, maar ik kwam er telkens maar niet aan toe. Nu kan ik ‘m lekker als audioboek aanzetten.

Er staan nog veel meer lijsten op Spotify, denk bijvoorbeeld aan Classics of Sci-fi en Fantasy. Het is zeker even de moeite waard om rond te kijken. Audioboeken op Spotify werken het fijnste als je Spotify Premium hebt. Zonder Premium werkt het ook wel, maar wordt je audioboek af en toe onderbroken door reclame.

Maak jij wel eens gebruik van de audioboeken op Spotify? Laat het me vooral weten als je een toffe titel tegenkomt!

 

2 Comments

    1. Goede vraag! Hier weet ik eerlijk gezegd de details niet van. Ik weet alleen dat de lijsten door Spotify zelf worden aangemaakt, maar hoe het zit met de auteursrechten weet ik niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge