Kletsen

Stage is voorbij!

books boeken favorieten boekensites

Hoi, ben ik weer! En als het goed is, blijf ik nu ook lekker doorgaan met bloggen. Vandaag was namelijk mijn laatste dag op stage en ik heb bijna vakantie. Bijna? Yes, bijna. Lees snel verder! 

Stage

Vandaag was mijn laatste dag in het ziekenhuis. Ik doe de studie biologie en besloot mijn onderzoeksstage in het ziekenhuis gedaan. Het klinkt best cool dat ik stage heb gelopen in het ziekenhuis, maar het houdt in dat ik in een kantoortje heb gezeten en data onderzocht heb. Nog steeds erg tof om te doen, vooral toen ik echte resultaten begon te zien. Vanochtend was mijn eindpresentatie, dus mijn tijd in het ziekenhuis zit erop!

Herkansing

Afgelopen week kreeg ik ook te horen dat ik mijn laatste hertentamen van de bachelor gehaald heb. Ik hoef dus alleen het cijfer van mijn stage nog te krijgen en dan zit de bachelor er op.

Als je stage en herkansing klaar zijn, waarom heb je dan nog geen vakantie?

Goede vraag..

Verslag

Er moet namelijk nog een verslag over mijn bachelorstage worden geschreven. Nu hoef ik die niet helemaal meer te beginnen, omdat ik gedurende mijn stage er al aan gewerkt heb. Ik heb geprobeerd vandaag het verslag af te krijgen, maar dat is helaas niet gelukt. Of nou ja, ik heb de eerste versie van mijn verslag af. Toch wil ik er nog even mee wachten voordat ik het verslag inlever, zodat ik gekke foutjes er nog uit kan halen. Hopelijk heb ik hem maandag af.


Ik heb dus eindelijk weer meer tijd om weer te gaan lezen en te bloggen. Ik heb er zin in! Je kunt een heleboel recensies verwachten, want ik heb wel nog doorgelezen tijdens mijn stageperiode. Ook heb ik nog een heleboel toffe ideeën om deze zomer uit te voeren op mijn blog. So stay tuned!

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge