Tag

Tag: Boeken en thee

Ik zag op de blog van Bianca (Bookalicious Journey) een hele leuke tag voorbijkomen. Namelijk de boeken en thee tag. Aangezien ik van beide groot fan ben, is dit dus de perfecte tag voor mij. Oorspronkelijk komt hij trouwens bij Joany van CravingPages vandaan. Benieuwd naar mijn antwoorden op deze tag? Lees dan snel verder!

#1. EARL GREY – EEN KLASSIEKER

Ik moet iets bekennen.. Ik lees bijna nooit klassiekers. De enige twee klassiekers die ik gelezen heb zijn Animal Farm van George Orwell en Life of Pi van Yann Martel. Deze vond ik allebei wel ontzettend goed en ze hebben beide 4 sterren gekregen. Binnenkort wil ik Jane Eyre gaan lezen.

#2. CHAI TEA – EEN EXOTISCH BOEK (WAT ZICH AFSPEELT IN EEN ANDER / FICTIEF LAND)

De hof van doorns en rozen serie van Sarah J. Maas! Dit vind ik zulke geweldige boeken en Prythian vind ik echt enorm goed beschreven. Ik heb helaas alleen nog maar de eerste 2 delen gelezen van de serie, maar deel 3 staat op mijn TBR voor deze zomer. Enorm benieuwd naar!

#3. GROENE THEE – EEN LICHT / LUCHTIG BOEK

Liefde en Gelato! Dit is zo’n heerlijk boek. Het verhaal speelt zich af in Italië en terwijl je leest waan je jezelf daar. En je krijgt meteen zin in gelato, het heerlijke ijs dat daar gemaakt wordt.

#4. MUNT THEE – EEN BOEK MET EEN VERFRISSENDE WENDING

Een van Sarah Crossan. Dit boek is geschreven in de vrije versvorm en dat was heel erg leuk om te lezen. Ik vond het ook erg origineel gedaan. Daarnaast is het boek gewoon prachtig!

Samen Julie Cohen Recensie

#5. KAMILLE THEE – EEN BOEK WAARMEE JE TOT RUST KUNT KOMEN

Elk boek! Ik lees boeken om me te ontspannen en even uit de echte wereld te ontsnappen. Dus voor dit puntje kan ik elk boek opschrijven. Maar voor echte rust heb ik een contemporary nodig. Fantasy boeken zorgen er nog wel eens voor dat ik helemaal in het verhaal opga en op het puntje van mijn stoel zit. Niet echt rustgevend dus.

#6. KOEKJE ERBIJ – EEN NOVELLA OF ANDERE TOFFE AANVULLING OP EEN BOEK

Misschien Nooit, de novella bij Misschien Ooit van Colleen Hoover. Jullie gaan nog veel over Colleen Hoover voorbij zien komen op mijn blog, want ik ben groot fan! Misschien Ooit vond ik een geweldig verhaal en ik was dan ook enorm blij toen ik erachter kwam dat er een novella was bij het boek.

Recensie Vertrouw op mij Armentrout

#7. SUIKER – EEN MIERZOET, FEELGOOD BOEK

Ik hou van feelgood-boeken. Mijn favoriete serie hierbij is de Wait for you serie van Jennifer L. Armentrout en dan vooral het 1e deel, Wacht op mij. In dit verhaal leer je Cam en Avery kennen, beide super leuke karakters.

#8. MELK – EEN BOEK WAT IEDEREEN MÈH / SLECHT VOND MAAR WAARVAN JIJ HEBT GENOTEN

Ik heb dit meestal andersom, dat iedereen een boek heel erg goed vond, maar ik juist niet. Bijvoorbeeld Geek Girl, maar ook We were liars en Aristotle and Dante discover the secrets of the universe. Bij al deze boeken had ik zulke hoge verwachtingen en helaas kwamen die niet uit.

Bekijk ook: 5 boeken die ik niet zo leuk vond

#9. GEZELLIGHEID – 3 PERSONAGES DIE JE UIT ZOU WILLEN NODIGEN VOOR JE HIGH TEA

Rhys, Rhys en Rhys!! Mag dat niet? Oke dan.. Rhys, de Darkling van de Grisha wereld en dan nog Kai van de Lunar Chronicles. Dat lijkt me ook wel een leuk groepje. Al lijkt 3x Rhys me nog steeds beter.

#10. JE LIEVELINGSTHEE & BIJPASSEND BOEK

Morocco Mint is een theesmaak waarvoor je me bijna wakker mag maken, die is zó lekker. Geen idee welk boek hier goed bij past. In mijn ogen alle boeken.

Hou jij van thee? Laat het me weten in de reacties. 

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge