Lijstjes

TBR april 2019

TBR april 2019 | Marieke's Books

Tijd voor een nieuwe TBR! In april wil ik mezelf niet helemaal vastleggen met een TBR, omdat ik stage ga lopen en daar al druk genoeg mee zal zijn. Wel wil ik voor mezelf op een rijtje zetten welke boeken ik hoogstwaarschijnlijk ga oppakken. Benieuwd? Kijk dan snel verder. 

Als eerste de boeken die ik op dit moment aan het lezen ben. Dit zijn The Belles, Perfect Chemistry en Open Road Summer. Ook ben ik begonnen aan een luisterboek, namelijk Ik wist het van Chantal van Gastel.

Ik heb sinds een week een nieuwe e-reader, dus die wil ik deze maand eens goed gaan testen. De ebooks die ik deze maand wil gaan lezen zijn:

 • The Chase (Briar U #1) – Elle Kennedy
 • The Risk (Briar U #2) – Elle Kennedy
 • It only happens in the movies – Holly Bourne
 • Ash princess – Laura Sebastian. Dit boek lezen we met Books Ever After als maandboek en ik doe gezellig mee!

Ook wil ik graag nog een aantal recensieboeken lezen. Dit zijn:

 • Gewist – Teri Terry
 • Ik wil niet voor je vallen – Christina Lauren
 • De fout – Elle Kennedy

Dit zijn al best wel veel boeken, maar ik heb er nog meer op mijn lijstje staan. Ik denk niet dat ik aan alle boeken toe kom, maar dan heb ik ze wel mooi op een rijtje.

 • Radio Silence – Alice Oseman. Dit boek lezen we ook met Books Ever After als maandboek en ik doe gezellig mee! Ik heb het boek namelijk zelf genomineerd.
 • What if it’s us – Becky Albertelli & Adam Silvera

En ik heb nog 2 boeken van de bibliotheek thuis, namelijk:

 • Nova (#2 de Renegades) – Rebecca Yarros
 • Rebel (#3 de Renegades) – Rebecca Yarros

Pfoe, dit is echt een flinke lijst geworden. Ik heb ontzettend veel zin in al deze boeken en ik ben erg benieuwd hoe ver ik ga komen. Bereid je voor op een heleboel recensies!

Welke boeken wil jij deze maand lezen?

0 Comments

 1. Ik zou even wachten met de boeken van Briar University, want volgens mij kun je dan beter eerst Off-Campus uitlezen. Het broertje van Dean speelt er namelijk een rol in. Ik wil Nova en rebel ook lezen deze maand! Maar eerst heb ik nog een paar boeken die echt moeten. Ik ben heel benieuwd wat je van Gewist vindt! Je mag nog aansluiten bij de leesclub met een eigen exemplaar, ik coördineer deze en begin hoogstwaarschijnlijk 15 april met de vragen.

  1. Hmm, goede tip! Ik zag inderdaad Garrett Graham voorbijkomen in een van de boeken, maar ik denk dat ze wel goed naast elkaar te lezen zijn. En ik moet even kijken of ik Gewist voor de 15e uit heb, maar anders sluit ik zeker aan. Leuk!

 2. Wat een grote TBR! Ik maak nooit TBR want ik kan mij er niet aan houden haha. Ik lees gewoon waar ik op dat moment zin in heb, anders voelt het voor mij aan als een verplichting. Ik denk dat ik zodadelijk begin met Gewist! Maar dan in het Engels, Slated. Succes met je TBR! Benieuwd naar de recensies

  1. Ik vind zo’n grote TBR juist heel fijn werken, want daardoor lees ik dus meer. Maar ik snap ook wel dat je het dan als verplichting kunt gaan zien hoor. Veel plezier in Slated! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge