Lijstjes

TBR | augustus 2022

Terug van weggeweest: een TBR! Ik heb bijna de hele maand augustus vrij, waardoor ik genoeg tijd heb om lekker in een boek te duiken. Ik heb een lijstje van 5 boeken gemaakt die ik echt heel graag wil lezen en dan kijken we wel hoe ver ik ga komen. Kijk je mee?

Nu ik verhuisd ben, heb ik eindelijk al mijn boeken op dezelfde plek staan. En het zijn er nogal wat! Stiekem heb ik die nog lang niet allemaal gelezen. Hoog tijd om daar verandering in te brengen.

Eigen boeken

Eens in je leven – Marijke Vos

Vorige maand kocht ik dit boek tijdens een tripje naar Broese in Utrecht. Het boek staat dus nog niet zo lang in mijn kast. Om ervoor te zorgen dat het boek niet maandenlang in de kast verdwijnt, zet ik ‘m alvast op dit lijstje. Het lijkt me een heerlijk verhaal om in het zonnetje te lezen.

The Spanish Love Deception – Elena Armas

Door een korte, maar zeer enthousiaste recensie van Marleen (zie dit artikel) besloot ik dit boek te gaan kopen. En sindsdien ligt het mooi te zijn in mijn kast. Ontzettend zonde, omdat ik denk dat dit nog wel eens een favoriet kan gaan worden. Marleen en ik hebben regelmatig dezelfde smaak qua boeken, dus volgens mij moet dit goedkomen!

The seven husbands of Evelyn Hugo – Taylor Jenkins Reid

Volgens mij is praktisch iedereen die op bookstagram zit, fan van dit boek. Ik wil graag weten waar deze hype vandaan komt, maar het maakt me ook wel een beetje bang. Wat als ik het geen goed boek vind? Eerdere boeken van deze schrijfster vond ik wel erg goed, dus ik denk dat het wel goed gaat komen.

Wat als jij het bent – Roni Loren

Dit boek kocht ik zodra het uitkwam, want ik was ontzettend nieuwsgierig ernaar, maar sindsdien ligt het in mijn boekenkast. Het zit zelfs nog in inpakpapier, omdat ik het voor een speciale gelegenheid wilde gebruiken. Het wordt hoog tijd dat ik het boek gewoon eens op ga pakken. Dan weet ik binnenkort ook of ik het tweede deel wil gaan lezen.

99 procent van mij – Sally Thorne

Dit boek staat al zó lang in mijn kast. Een prachtig boek om te hebben, maar ik wil het nu toch graag een keertje gaan lezen. Ik wist zelfs niet meer waar het over zou gaan.. Hoog tijd om deze eens op te pakken!

En dan nog… boeken van de bieb

En dan heb ik nog meerdere boeken uit de bibliotheek thuis waar ik erg nieuwsgierig naar ben. Zoals bijvoorbeeld: De hemel is altijd paars – Sholeh Rezazadeh of 10 minuten 38 seconden in deze vreemde wereld – Elif Shafak. Het lijken me allebei prachtige boeken, maar deze hebben wel minder prioriteit dan de boeken uit mijn eigen kast.

Genoeg moois om te lezen. Ik kijk er enorm naar uit! Welk boek staat er op jouw augustus TBR?

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge