Lijstjes

TBR december: nog 13 boeken te gaan!

TBR december | Marieke's Books

De laatste maand van het jaar is al weer aangebroken. De decembermaand is altijd gezellig druk en ik verwacht dit jaar niks anders. Waarom dan toch een TBR maken? Omdat ik toch erg graag die 100 boeken in een jaar nog wil aantikken en daarvoor heb ik een beetje structuur nodig.

Als eerste de boeken waar ik nog in bezig ben en die ik dus heb meegenomen van vorige maand. Dat zijn er 4, namelijk

 • Waar ik ga van Gayle Forman
 • De flirtcursus van Laura de Koning (audioboek)
 • Een jaar met jou – Julia Whelan
 • Kleine grote leugens – Katy Regan

In al deze boeken ben ik al best ver, dus die zullen vast snel uit zijn. Naast deze boeken heb ik ook nog een lijst gemaakt van boeken die ik graag deze maand wil lezen. 

Die lijst bestaat voornamelijk uit boeken die ik zelf al in mijn boekenkast heb staan.

 • Het meisje in de toren – Katherine Arden (buddyread met Priss van The Dutch Reading Society)
 • Liefde en geluk – Jenna Evans Welch
 • Damn, Honey – Marie Lotte Hagen en Nydia van Voorthuizen
 • 67 seconden – Jason Reynolds
 • Verlangen – Erin Watt
 • Circe – Nell de Smedt
 • Mijn versie van jou – Christina Lauren

Daarnaast heb ik ook nog een aantal boeken van de bibliotheek welke ik graag wil lezen. Hier hebben alleen De hemel in het ijs en Dit is allemaal waar prioriteit. Als ik niet aan de rest toe kom, is dat geen probleem. 

 • De hemel in het ijs – Adrienne Young (buddyread met een vriendin)
 • Heel me – Tahereh Mafi
 • De hot daddy list – Madelein Kerseboom
 • Dit is allemaal waar – Lygia Day Penaflor
 • 19% kans op geluk – Yvanka van der Zwaan

Er staan dus 16 boeken op mijn TBR en dat ga ik niet redden, denk ik. Alhoewel, aan het einde van de maand begint wel de kerstvakantie, dus dan heb ik wel meer tijd om te lezen. We gaan het zien! Welke boeken wil jij graag lezen deze maand?

0 Comments

 1. Ik vond mijn TBR al ambitieus, laat staan die van jou :p Heb wel echt zin in de buddyread! <3 En je hebt een paar boeken waarvan ik echt benieuwd ben wat je ervan vindt (voornamelijk omdat ik ze nog moet lezen, dus dan kan ik een verwachting maken haha)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge