Lijstjes

TBR februari 2019

TBR februari 2019 | Marieke's Books

De maand is al een poosje begonnen, maar ik wilde graag toch mijn TBR met je delen. Hij is weer lekker overambitieus en ik heb geen idee of dit haalbaar is. Benieuwd welke boeken ik wil lezen? Kijk dan snel verder. 

Als eerste de boeken waar ik nog in bezig ben:

 • Onyx van Jennifer L. Armentrout
 • De zeven zussen van Lucinda Riley
 • De hemel in het ijs van Adrienne Young

Daarnaast heb ik ook nog een heel lijstje van boeken die ik graag wil lezen. Zo is er een deel van de bibliotheek, maar wil ik ook graag nog een aantal boeken uit mijn eigen boekenkast lezen. Anders worden die boeken nooit gelezen.

Van de bibliotheek heb ik:

 • De tatoeëerder van Auschwitz van Heather Morris
  • Dit boek lijkt me echt hartverscheurend, maar ook zo ontzettend mooi.
 • Romeo & Julia van Tiny Fisscher
 • After van Anna Todd
 • De volgende scan duurt vijf minuten van Lieke Marsman
  • Dit boekje heb ik al gelezen. De recensie kun je hier vinden.
 • Zilvergaren van Naomi Novik

Uit mijn eigen boekenkast heb ik de volgende boeken gepakt:

 • Zwaar verliefd van Chantal van Gastel
 • De boekendief van Markus Zusak
 • What if it’s us van Becky Albertelli en Adam Silvera
 • Verlangen (Royals #4) van Erin Watt
  • Dit boek wil ik zo graag lezen, maar telkens komen er andere boeken tussendoor. Deze maand ga ik dit boek toch echt lezen, want hij staat al veel te lang in de kast.

Dit is echt een te lange lijst geworden, maar toch laat ik hem zo. Ik heb gemerkt dat ik het fijn vind om met een TBR te werken en dat het me niet stoort als ik niet alle boeken ervan gelezen heb. Dus vandaar dat ik toch weer zo’n super ambitieuze lijst heb samengesteld.


Nu ben ik wel benieuwd: werk jij graag met een TBR? Of lees jij gewoon waar je zin in hebt?

0 Comments

 1. Half. Voor de YA club op Hebban heb ik natuurlijk wel boeken die ik moet lezen, die gaan voor. Evenals boeken voor een leesclub, en voor de rest kijk ik wel. Ik heb nu sinds kort wel een regel dat ik een randomizer op internet bepalen wat ik lees. Meer daarover kun je op mijn blog vinden.

  1. Ik heb even de uitleg van de TBR Randomizer gelezen en dat klinkt zo leuk! Een beetje als een TBR jar waar je een random boek uitkiest, alleen dan op Goodreads. Ik ga dat denk ik ook eens proberen! 🙂

 2. Mijn TBR bestaat meestal uit de stapel boeken uit de bibliotheek ;-). Maar vaak genoeg komt die stapel niet uit, of ik trek iets uit mijn boekenkast. Ik lees dus vooral waar ik zelf zin in heb.

 3. Ik ben ook erg benieuwd naar De hemel in het ijs en royals 4 :). Ik wil deze maand sowieso Jels, de wichelroede en Ik wil niet voor je vallen lezen. Erna is royals 4 aan de beurt, gok ik 😉 zodat ik in een keer verder kan met deel 5. Hoorde dat er een goede cliffhanger inzit, dus altijd fijn als je meteen verder kan lezen in het volgende deel 😀

  1. Dat van die cliffhanger had ik inderdaad ook al gehoord, dus misschien is het maar goed dat ik het boek nog niet gelezen heb 😉 Ik heb net De hemel in het ijs uitgelezen en die vond ik heel erg tof!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge