TBR

TBR januari 2024

In de maand januari doe ik mee met een challenge op Instagram. Bij deze challenge ligt de nadruk op het lezen van boeken uit je eigen boekenkast. Dat is nou echt iets voor mij. Vandaag deel ik mijn TBR lijstje met je. Kijk je mee?

Op Instagram organiseert Kimberly (@booksandlemoncake) de Uit eigen kast challenge. Super simpel, gewoon boeken uit je eigen kast of van je ereader lezen. Enige regel? Je moest ze al in bezit hebben voordat de challenge begon.

Ik heb een lijstje opgesteld met 6 boeken. Voor mijn doen enthousiast, aangezien ik gemiddeld 4 boeken per maand lees. Toch heb ik er 6 op de lijst gezet, zodat ik ook nog iets te kiezen zou hebben.

Mijn TBR

Flawless – Elsie Silver

Dit is meteen ook het maandboek van mijn online boekenclub. Dus deze moet me sowieso lukken. Erg benieuwd naar deze serie. De recensies die ik voorbij heb zien komen, zijn super enthousiast.

The Fake Mate – Lana Ferguson

Een ebook wat ik net voor het nieuwe jaar gekocht heb. Een verhaal dat best een beetje uit mijn comfortzone ligt, maar ik ben nieuwsgierig of dit iets voor mij is.

Emily Wilde’s Encyclopaedia of Faeries – Heather Fawcett

Dit lijkt me zo’n mooi en interessant boek! Ook dit boek is ietwat uit mijn comfortzone, maar dat lijkt me juist wel leuk voor het nieuwe jaar. Eens iets meer fantasy boeken lezen dan dat ik gewend ben. Ik kocht dit boek in de zomer, toen ik in de Broeren een stapel boeken kocht, met het idee dat ik het snel zou gaan lezen. Dat gebeurde niet helemaal, maar als ik het nu ga lezen, dan is dat nog redelijk snel. Toch?

Business or Pleasure – Rachel Lynn Solomon

Op aanraden van Marleen (@marleen_favoritez) en Lisa (@kindnessreads) heb ik dit boek meteen opgepakt aan het begin van het jaar. En ik moet zeggen: dit is echt een leuk boek!

Check & Mate – Ali Hazelwood

Zoals ik in mijn jaarlijkse terugblik al vertelde, is Ali Hazelwood een van mijn favoriete schrijfsters aan het worden. Ik ben dan ook erg nieuwsgierig naar haar YA, Check & Mate. Ik heb de prachtige Nederlandse editie, met de schaakstukken op de snede. Zo mooi!

De erfenis – Jennifer Lynn Barnes

Een boek wat al veel te lang in mijn kast staat. Elke keer als ik langs mijn kast loop, denk ik: binnenkort! Dus zet ik hem maar op deze TBR, in de hoop dat ik hem nu dan toch wel echt ga lezen.


Ik ben benieuwd of deze TBR voor mij gaat werken. De afgelopen tijd heb ik TBRs lekker laten zitten, zo kon ik gewoon lezen waar ik zin in had. Toch vond ik het heerlijk om dit lijstje samen te stellen. Eens zien wat er van gaat komen.

Werken TBR-lijstjes goed voor jou? Laat het me weten in de reacties. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge