Lijstjes

TBR juni | SIMS-A-THON

Voor de maand juni heb ik een toffe readathon gevonden, namelijk de Sims-A-Thon. Kara, biancareads op YouTube, maakte deze readathon. Tijdens de maand juni kun je allemaal Sims-gerelateerde challenges doen en daar verdien je dan punten mee. En ik doe mee!

Over de readathon

Tijdens de Sims-A-Thon kies je wat jouw Sims gaat doen in zijn leven. Begin je helemaal opnieuw met een nieuw gezin? Begin dan links bovenin. Begin je liever met een huishouden dat al bestaat, dan begin je rechts bovenin. Verder kies je dan de challenges die jij met je Sims wil doen.

simsathon live mode challenges

Hoe moeilijker een opdracht is, hoe meer punten je er mee kunt verdienen. Naast het formulier van hiernaast heeft Kara ook nog een carrière-formulier gemaakt. Mocht je daar nieuwsgierig naar zijn, kijk dan vooral even haar announcement video.

Ik vind de challenge zo mooi vormgegeven! Echt heel knap gedaan door Lauren van Wonderless Reviews.

Mijn TBR

Create a sim | Lees een eerste deel van een serie (5pt)

Koninginnen van Kendare Blake heb ik uitgekozen voor deze challenge. Ik heb het boek al een poosje in mijn kast staan en het wordt hoogtijd om het boek eens te gaan lezen!

Buy a house | Lees een contemporary of een boek dat zich in onze wereld afspeelt (3pt)

Voor deze challenge heb ik gekozen voor Vijf stappen van jou van Rachael Lippincott. Dit lijkt me een prachtig boek en de film komt binnenkort ook uit.

Daarna spring ik over naar Live Mode en ga ik daar verder met de challenges.

Carrière: Entertainer | Lees een boek waarin films of muziek voorkomt (3pt)

It only happens in the movies van Holly Bourne lijkt me hier een zeer geschikte kandidaat voor. Ik heb het boek toen gekocht omdat iedereen er zo enthousiast over was, maar ben er nog niet in begonnen.

Fall in love | Lees een boek met een romantisch element erin (3pt)

Voor deze challenge heb ik gekozen voor Ik wil niet voor je vallen van Christina Lauren. Hun boeken zijn altijd super leuk en bevatten altijd wel een stukje romantiek. Zeer geschikt voor deze challenge dus.

Eat a cookie | Lees een boek van minder dan 200 pagina’s (1 pt)

De geur van groen van Pamela Sharon kies ik voor deze challenge. Stiekem heeft dat boek 208 bladzijden, maar het boek zal vast niet op bladzijde 1 beginnen, dus een beetje smokkelen mag wel. Daarnaast is dit een recensieboek, dus ik moet het deze maand ergens een keertje lezen.

Get a promotion | Lees een boek waar je van verwacht dat het 5 sterren krijgt (3pt)

Ik vind het altijd moeilijk om te voorspellen of een boek 5 sterren zal krijgen. Toch heb ik een boek gekozen voor deze challenge, namelijk Slammed van Colleen Hoover. Deze schrijfster kan het niet fout doen in mijn ogen en ik verwacht weer een super ontroerend boek die uiteraard 5 sterren gaat verdienen.


Oke, dat zijn de challenges die ik in de maand juni wil gaan doen. In totaal 6 boeken, wat haalbaar moet zijn, denk ik. Ik heb er echt heel veel zin in en ik hoop dan ook veel tijd vrij te kunnen maken om te lezen. Wil je ook meedoen? Kijk dan zeker de video van Kara even, want zij legt alles super duidelijk uit. 

 

 

 

 

 

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge