Lijstjes

TBR maart 2019

TBR maart 2019 | Marieke's Books

In maart ga ik het gewoon weer als doel stellen: meer boeken uit mijn eigen kast lezen. Benieuwd welke boeken het geworden zijn? Kijk dan snel mee!

Eerst maar eens beginnen met de boeken die ik nog uit wil lezen. Aan het begin van deze maand ben ik nog in erg veel boeken bezig namelijk.. Ik ben al een poosje bezig in De zeven zussen van Lucinda Riley. Dat boek is erg dik en daardoor pak ik het minder op dan ik zou willen. Daarnaast ben ik dit weekend begonnen aan Deadline van Rachel Ward, welke bijna uit is. Ook ben ik bezig in Wilder van Rebecca Yarros voor een leesclub van Hebban. Romeo en Julia vertaald door Tiny Fisscher ben ik ook in bezig, maar daar ben ik nog niet zo ver in. Als laatste ben ik ook nog bezig in The Belles van Dhonielle Clayton. Dit boek kwam uit mijn TBR randomizer en ben ik toen meteen begonnen. Hopelijk lees ik deze boeken deze maand in ieder geval uit.

Uit mijn eigen boekenkast wil ik ook nog een aantal boeken lezen, namelijk:

 • De boekendief van Markus Zusak
 • What if it’s us van Adam Silvera en Becky Albertelli
 • Het bottenseizoen van Samantha Shannon
 • Op blote voeten van Elin Hilderbrand
 • Remember me van Sophie Kinsella
 • De bruiloft van Nicholas Sparks (Buddyread met Odette)

Naast deze eigen boeken, wil ik ook nog graag 2 of 3 biebboeken lezen.

 • Kleine brandjes overal van Celeste Ng (maandboek bij Books Ever After)
 • De tatoeëerder van Auschwitz van Heather Morris
 • Het eindeloze strand van Jenny Colgan

Mijn lijst is weer lekker ambitieus geworden. Eens kijken hoe ver ik ga komen deze maand. Aan het einde van de maand heb ik ook nog tentamens, dus ik verwacht ze niet allemaal te lezen..

Welke boeken wil jij deze maand écht lezen?

0 Comments

 1. Ik maak nooit een tbr op voorhand maar dit jaar wil ik heel wat boeken lezen in mijn kast en minder uit de bieb of nieuwe aankopen. Zo slinken de ongelezen boeken wat hihi. Ik lees waar ik zin in heb op elk moment want als ik een tbr aanleg houd ik mij daar niet aan haha 😉

  1. Wat lekker zeg, lezen waar je zin in hebt! Ik merk dat ik zonder tbr juist heel weinig lees en dat het mij stimuleert om lekker veel te lezen en daarnaast zorgt het ook voor overzicht 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge