Uncategorized

TBR | mei 2020, waarbij ik probeer meer uit eigen kast te lezen

Ik heb het al een heel poosje niet meer gedaan, maar voor de maand mei wil ik toch weer een TBR samenstellen. En niet zomaar een TBR, maar eentje met voornamelijk boeken uit mijn eigen boekenkast. Normaal doe ik in september altijd mee aan #leesuiteigenkast, maar aankomende maand ga ik het ook alvast doen.

Door de pandemie hoef ik niet meer naar de universiteit en kan ik vanuit huis mijn colleges volgen. Mijn studentenkamer is nogal klein, dus ik heb ervoor gekozen om voor nu weer bij mijn ouders in te trekken. Afgelopen week heb ik het grootste gedeelte van mijn boeken uit Nijmegen opgehaald en die staan nu allemaal bij mijn ouders. Daardoor werd ik me erg bewust van de grote hoeveelheid ongelezen boeken. Hoog tijd om daar verandering in te brengen.

 • Radio Silence – Alice Oseman
 • De bruiloft – Nicholas Sparks
 • What if it’s us – Becky Albertelli & Adam Silvera
 • Full Disclosure – Camryn Garrett
 • Mijn versie van jou – Christina Lauren
 • Verity – Colleen Hoover
 • 99 procent van mij – Sally Thorne
 • Tegen beter weten in – Charlotte de Monchy

Ook heb ik nog een aantal recensieboeken die ik wil lezen in mei. Deze staan ook fysiek in mijn boekenkast, dus ik tel ze mee voor mijn #leesuiteigenboekenkast.

 • De jacht – Elle Kennedy
 • Nu of nooit – J.A. Redmerski
 • De Bromance boekenclub – Lissa Kay Adams

Naast de boeken uit mijn eigen kast, heb ik ook nog een aantal Engelse e-arcs, zoals je in dit artikel kan lezen.

 • The Tourist Attraction – Sarah Morgenthaler
 • Four Days of You and Me – Miranda Kenneally
 • Island Affair – Priscilla Oliveras
 • I Killed Zoe Spanos – Kit Frick

Dit is een ontzettend grote lijst geworden en ik ben dan ook bang dat ik niet aan alle boeken toekom. Maar we gaan het zien. Ik heb er in ieder geval heel erg veel zin in.

Hoe ziet jouw TBR voor mei eruit? Doe je mee met het lezen uit eigen boekenkast?

8 Comments

  1. Ik vind het inderdaad ook heerlijk om het nummer te zien dalen. Lukt het een beetje bij jou? Of koop je stiekem toch nog boeken waardoor het aantal niet daalt?

 1. Ik heb echt heel veel ongelezen boeken in mijn kast dus ik ben ook wel zoet. Op dit moment lees ik de IJzige Verloofde, daarna ga ik een buddyread doen met het boek Gone en daarna zie ik het wel. Ik ben echt een moodreader dus die TBR’s werken voor geen meter bij mij. Ik kies toch altijd wat anders haha. Van jouw lijstje ben ik trouwens ook heel erg benieuwd naar Verity. Lijkt me echt zo’n boek waar je je helemaal in kan verliezen.
  Dionne onlangs geplaatst…Recensie: de Beminde – Kiera CassMy Profile

  1. Ik ben ook een ontzettend moodreader, daarom maak ik mijn lijstjes altijd ontzettend lang. Heb ik toch stiekem nog het gevoel dat ik kan kiezen. En ik ben benieuwd wat je van de IJzige Verloofde vindt!

 2. De Bromance Book Club heb ik zelf net aangeschaft op ebook én ik heb er zo zin in! Ik kan je overigens ook Full Disclosure aanraden: dat was echt een hele leuke!

  1. Ik las de Bromance boekenclub afgelopen week uit en het is zo’n aanrader! Veel leesplezier 😀 Volgende week hoop ik Full Disclosure te gaan lezen. Zin in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge