Lijstjes

TBR november 2018

Ik heb een beetje een haat-liefde verhouding met TBR-lijsten. Sommige maanden werkt het hartstikke goed voor mij, andere maanden echt totaal niet. Deze maand heb ik een heel aantal boeken die ik wil lezen, dus ik maak toch maar een lijstje. 

Currently reading

Van de maand oktober ‘moet’ ik nog een aantal boeken uitlezen. Zo ben ik halverwege Hof van Vleugels en Verwoesting van Sarah J. Maas. Ik wacht een goed moment af om deze achter elkaar door te lezen, maar dat moment komt telkens maar niet. Daarnaast ben ik nog bezig in Kleine Grote Liefde van Katy Regan. Ook ben ik bezig in Hazelwoud van Melissa Albert. Ik was eigenlijk niet van plan een ebook te gaan lezen, maar ik zat in de trein en had m’n fysieke boek al uit. Dus dan moet je toch wat. Omdat het een ebook is, gaat het lezen niet zo snel.

Verder op mijn lijstje

Het blijft natuurlijk niet bij die 3 boeken. Ik heb een ambitieuze TBR gemaakt omdat ik graag mijn doel van 100 boeken in 2018 wil halen. Op dit moment heb ik 78 boeken gelezen, dus moet ik er nog 22. Dit is geen keiharde eis hoor. Als ik dit jaar niet aan de 100 kom, vind ik dat ook prima, maar het lijkt me zo tof om dat getal eens te halen.

Oke, genoeg gekletst. Dit zijn de boeken die ik verder deze maand nog wil lezen. Ik heb ze onderverdeeld in eigen boekenkast en biebboeken.

Eigen boekenkast

 • De boekendief – Markus Zusak
 • Een dag in december – Josie Silver
 • The Notebook – Nicholas Sparks
 • Moord in de Orient Expres – Agathe Christie
 • Attachments – Rainbow Rowell
 • Girl online – Zoe Sugg

Biebboeken

 • Hof van Ijs en Sterren – Sarah J. Maas
 • Een jaar met jou – Julia Whelan
 • Heel me – Tahereh Mafi
 • De hot daddy list – Madelein Kerseboom
 • Dit is allemaal waar -Lygia Day Peñaflor
 • De hemel in het ijs – Adrienne Young

Oke, hier ga ik stoppen. Zo is de lijst wel weer lang genoeg. Ik hoop zo dat dit gaat lukken. Maar mocht het niet lukken, dan hoop ik vooral dat de boeken die ik lees, dat dat toffe boeken zijn.

Welke boeken wil jij deze maand heel graag lezen?

0 Comments

 1. Fijn om te lezen dat ik niet de enige ben met haat-liefde verhouding als het op tbr’s aankomt haha.
  Heel enthousiast heb ik altijd een TBR stapel liggen, en uiteindelijk mag ik blij zijn als ik 1/3e ervan lees? hihi. Ik switch dus ook nog heel vaak op het laatste moment en pak dan alsnog een boek uit de kast ipv de tbr stapel. Of zelfs als ik dan de eerste pagina’s gelezen heb, dat ik alsnog een ander boek pak.

  Benieuwd aan welke boeken je uiteindelijk toe gaat komen om te lezen deze maand. Ik ben wel benieuwd wat je van Hof van Ijs en Sterren gaat vinden en van De hemel in het ijs. Veel leesplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge