Lijstjes

TBR november + december 2020

We zijn al weer in november en het jaar loopt op z’n einde. Tijd om te bedenken welke boeken ik dit jaar nog graag zou willen lezen. Ik maakte mijn lijst niet al te lang, zodat ik ook nog ruimte heb om andere boeken te gaan lezen. Benieuwd welke boeken er op mijn TBR staan? Lees dan snel verder. 

Allereerst wil ik even terugblikken op dit artikel. Ik heb namelijk bizar weinig boeken van deze lijst gelezen.. (Oeps!) Hier in Duitsland heb ik 2 van deze lijst met boeken in mijn kast staan, dus die wil ik graag nog lezen voordat het jaar voorbij is. En de rest? Daar verzin ik wel een smoesje voor haha.

Dit zijn:

  • Dry van Neal Shusterman en Jarrod Shusterman
  • With the fire on high van Elizabeth Acevedo

Daarnaast kocht ik afgelopen weekend Queenie van Candice Carty-Williams en ik zou dat boek ook nog graag in de komende maanden lezen. Ik heb de prachtige gouden editie gekocht en het is echt een pareltje. Ik kocht trouwens ook Little Women, de Puffin-editie, maar die vind ik toch een beetje te dik om nog in de laatste 2 maanden te lezen. Misschien maak ik wel alvast een beginnetje, want ik wil het boek wel heel graag lezen.

Verder ben ik in veel te veel boeken tegelijkertijd bezig, en die zou ik graag allemaal uit willen lezen voor het einde van het jaar. Op mijn currently-reading-stapel liggen momenteel: Rood, Wit & Koningsblauw van Casey McQuiston, Take a hint, Dani Brown van Talia Hibbert, Stranddagboek van Emily Henry, The simple wild van K.A. Tucker en Das Glück in Vollen Zügen van Lisa Kirsch. Die laatste in de lijst is een Duits boek, wat wel een uitdaging gaat worden, maar ik zie wel hoever ik kom.

Ik verwacht eerlijk gezegd niet dat ik nog veel meer boeken zal kunnen lezen in de aankomende maanden. Stage neemt veel tijd in beslag en ’s avonds ben ik vaak te moe om nog te lezen. Mocht ik toch dit lijstje eerder afhebben dan ik verwacht, dan kan ik altijd nog een van mijn Netgalley e-arcs oppakken.

Nog veel om te lezen voordat het jaar om is. Ik heb er zin in! Heb jij nog boeken die je graag nog in 2020 zou willen lezen? Laat het me vooral weten in de reacties. 

5 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge