Lijstjes

TBR september 2019 | #leesuiteigenkast

Rainbow bookshelves

In september is het weer tijd om boeken uit mijn eigen boekenkast te lezen voor de #leesuiteigenkast challenge. Dit is het derde jaar dat ik er aan mee doe en ik heb er erg veel zin in. Benieuwd wat ik wil gaan lezen tijdens deze maand? Lees dan snel verder.

Wat houdt de challenge in?

Zoals de naam al doet vermoeden, is het idee om boeken uit je eigen kast te lezen. Ik zal vast niet de enige zijn met een grote stapel ongelezen boeken thuis. Er komen nou eenmaal zó veel leuke boeken uit, dat je er niet meer tegenop kan lezen. En toen ontstond in 2017 deze challenge op Hebban. Het idee is dus dat je je eigen ongelezen boeken gaat lezen, maar daarnaast ga ik ook geen nieuwe boeken er bij kopen, anders wordt mijn stapel natuurlijk nooit kleiner.

 

Mijn TBR

Ik ben eens goed op mijn planken gaan kijken en kwam tot de conclusie dat ik erg veel ongelezen boeken heb. Ik kon ook maar moeilijk kiezen. Daarom heb ik er voor gekozen om alle boeken op te schrijven die mij leuk lijken voor de maand september. Klaar voor?

 • Water for elephants – Sara Gruen
 • De boekendief – Markus Zusak
 • Versplinterd – Dani Atkins
 • Het geheim van mijn man – Liane Moriarty
 • Koninginnen – Kendare Blake
 • Harteloos – Marissa Meyer
 • To Kill a Kingdom – Alexandra Cristo
 • Blood and Bones – Tomi Adeyemi
 • Het bottenseizoen – Samantha Shannon
 • Too late – Colleen Hoover
 • The truth about forever – Sarah Dessen
 • Mijn versie van jou – Christina Lauren
 • Radio Silence – Alice Oseman
 • One Small Thing – Erin Watt
 • Save the Date – Morgan Matson
 • Verlangen (Royals #4) – Erin Watt
 • Girl online – Zoe Sugg
 • The astonishing colour of after – Emily X.R. Pan
 • Duingras – Jackie van Laren
 • Poet X – Elizabeth Acevedo
 • What if it’s us – Becky Albertelli & Adam Silvera
 • Ronja de roversdochter – Astrid Lindgren
 • Free to Fall – Lauren Miller
 • Attachments – Rainbow Rowell
 • The Unhoneymooners – Christina Lauren
 • Izzy + Tristan – Shannon Dunlap

Het zijn in totaal 26 boeken, wat echt veel te ambitieus is voor mijn doen. Ik hoop in totaal ongeveer 8 boeken te kunnen lezen van deze stapel. 3 boeken zijn dikgedrukt, want dit zijn de titels die ik echt heel graag wil lezen. Too Late is een recensieboek, Versplinterd heb ik al veel te lang staan en Duingras ligt me al de hele zomer aan te kijken. Hoog tijd om die 3 boeken dus eens te lezen.

Omdat ik vorig jaar ook nog boeken van de bibliotheek las, heb ik voor dit jaar besloten dat ik al mijn bibliotheekboeken weer terug breng. Op die manier word ik ook niet in de verleiding gebracht om toch een boek van de bieb op te pakken.

Doe jij mee met #leesuiteigenkast? Laat het me vooral weten!  

 

6 Comments

 1. Wat een heerlijke lijst! ‘The Unhoneymooners’ is ook heel erg tof! En ‘Mijn versie van jou’ vind ik ook heel erg mooi! Veel succes! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge