Recensies

The Tourist Attraction – Sarah Morgenthaler

Pas deelde ik mijn lijstje met Engelse titels die ik via Netgalley mag lezen. The Tourist Attraction hoorde daar ook bij. Ik heb ‘m uit en ik kan je verklappen, deze is leuk! Benieuwd naar mijn verdere recensie? Lees dan snel verder. 

Waar gaat The Tourist Attraction over?

When Graham Barnett named his diner The Tourist Trap, he meant it as a joke. Now he’s stuck slinging reindeer dogs to an endless string of resort visitors who couldn’t interest him less. Not even the sweet, enthusiastic tourist in the corner who blushes every time he looks her way…

Two weeks in Alaska isn’t just the top item on Zoey Caldwell’s bucket list. It’s the whole bucket. One look at the mountain town of Moose Springs and she’s smitten. But when an act of kindness brings Zoey into Graham’s world, she may just find there’s more to the man than meets the eye…and more to love in Moose Springs than just the Alaskan wilderness.

Wat vond ik er van?

Ik vond dit zo’n ontzettend fijn boek! Het had alles wat ik leuk vind ik boeken: small town-vibes, vakantiegevoel, prachtige omgeving en genoeg romantische momenten. Graham en Zoey waren allebei prachtig uitgewerkte personages en ik was meteen gek op ze. Graham moet een grumpy man zijn, maar dat komt niet helemaal lekker uit de verf. Hij is wel een beetje chagrijnig over alle toeristen in zijn stadje, maar zodra hij Zoey ontmoet, is hij alleen maar lief bij haar. Want, zij is niet zoals alle andere toeristen. Ondertussen blijft Graham chagie op de andere toeristen, maar gelukkig niet bij Zoey.

Het begin van het verhaal vond ik een beetje insta-love-achtig en daar ben ik niet zo’n fan van. Ze hadden er wel iets langer over mogen doen voordat ze elkaar zo duidelijk leuk vonden. En naar mijn mening zat er ook iets te veel drama tegen het einde, wat echt wel weggelaten mocht worden. Al denk ik dat dit drama nodig was als opstapje naar een volgend deel in de serie. Maar het echte einde, dat was absoluut geweldig. De romanticus smolt helemaal.

De schrijfster heeft er voor gezorgd dat ik me echt in Alaska waande. Samen met Graham en Zoey ging ik op reis door het prachtige landschap. Door dit boek wil ik ook erg graag daar een keertje heen. Het klinkt echt geweldig!

En nog 2 karakters die dit verhaal helemaal afmaakten waren Jake en Ullyses. Geweldig dat zij ook zo’n toch wel grote rol speelden in het verhaal.

Ik heb enorm genoten van dit boek en ben ik erg benieuwd naar de rest van de serie. Dit is gelukkig een eerste deel, dus er komt nog meer. Ik kan niet wachten! En dit boek is sinds gisteren uit, dus jij kunt het nu ook lezen!

The Tourist Attraction – Sarah Morgenthaler – ISBN13 9781492693116 – 352 pagina’s – ★★★★☆

Dit boek heb ik mogen ontvangen via Netgalley, waarvoor dank. Dit heeft op geen enkele manier invloed gehad op mijn recensie.

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge