Reading challenge

Toch nog een terugblik op september 2020

Rainbow bookshelves

September stond volledig in het teken van #leesuiteigenkast. Ook dit jaar begon ik weer met volle moed. Benieuwd hoe veel eigen boeken ik gelezen heb? Lees dan snel verder. 

Wat is #leesuiteigenkast?

Tijdens de maand september proberen een aantal boekwurmen zo veel mogelijk boeken uit eigen kast te lezen. Daarnaast kopen we geen nieuwe boeken en lenen we ook geen boeken bij de bibliotheek. Ik maakte aan het begin van september een ambitieuze TBR en begon met lezen.

Hoe ging de challenge?

In de maand september las ik in totaal 4 boeken. Voor mijn doen is dat niet zo veel, maar ik begon in deze maand ook met mijn stage in Duitsland. Super spannend, en daardoor had ik niet zo veel tijd voor lezen.

Ik las de volgende boeken:

  • Boyfriend Material – Alexis Hall ★★★★★
  • Onvergetelijk – Lex Martin ★★
  • Party of Two – Jasmine Guillory ★★
  • Be not far from me – Mindy McGinnis ★★★★

Van deze lijst komt er maar eentje van mijn originele TBR en de andere boeken heb ik als luisterboek geluisterd. Ik merk dat ik erg moe ben als ik terug kom van een hele dag stage en dan heb ik niet zo veel puf meer om te lezen. Luisteren kan dan soms nog wel, dus dat heb ik dan ook lekker gedaan. Vooral met de twee gratis maanden Storytel heb ik me goed vermaakt.

Helaas was het niet zo’n goede leesmaand als je kijkt naar mijn ratings. Ik gaf twee boeken achter elkaar maar twee sterren en dat liet mijn leesplezier heel erg dalen. Gelukkig vond ik daarna weer een boek dat ik wel tof vond, waardoor ik september toch positief af sloot.

Ook kocht ik deze maand twee boeken, een Duits boek (om mijn Duits te verbeteren) en een Engels boek. Eigenlijk was dat niet de bedoeling, maar ik vond dat ik het wel verdiend had na mijn eerste week op stage. Goed excuus toch?

#leesuiteigenkast is dit jaar niet zo gegaan als dat ik gewild had, maar dat vind ik helemaal niet zo erg. In een ander land wonen, weer op mezelf wonen na een half jaar bij mijn ouders, een nieuwe stage beginnen en daarnaast ook alles in het Duits doen, was vermoeiend genoeg. Volgend jaar doe ik gewoon weer mee en in de tussentijd ga ik proberen mijn eigen boeken iets meer voorrang te geven. 

Heb jij meegedaan aan #leesuiteigenkast? Hoe ging het bij jou?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge