Recensies

Trust Again (Begin Again #2) – Mona Kasten

Begin Again, deel 1 van de Begin Again serie, was een heerlijk boek. Ondanks het goede eerste deel, liet ik de rest van de serie nog even liggen. Maar eindelijk las ik Trust Again, deel 2 van deze serie. Benieuwd wat ik er van vond? Lees dan snel verder. 

Waar gaat Trust Again over?

Dawn Edwards weet één ding zeker: happy endings gebeuren alleen in films. Sinds ze haar ex op heterdaad betrapte met een ander heeft ze mannen afgezworen en concentreert ze zich op haar studie en het najagen van haar dromen. Verder is in haar leven nergens ruimte voor. En al helemaal niet voor vrouwenverslinder Spencer Cosgrove, hoe creatief zijn versierpogingen ook zijn. Maar dan ontdekt Dawn per toeval een heel nieuwe kant van Spencer, en realiseert ze zich dat achter zijn vrolijke masker een donker geheim schuilgaat.

Wat vond ik er van?

Feel Again, een boek dat ik ontzettend moeilijk vind om te recenseren. Het boek had zowel goede als mindere punten. Eerst maar eens beginnen met de positieve punten:

De personages! Spencer is een schatje en Dawn is ook erg goed uitgewerkt. Hun achtergrondverhalen zijn interessant en het is erg tof om deze personages te volgen. Sawyer, die regelmatig voorkomt in dit boek, heeft me erg nieuwsgierig gemaakt naar haar verhaal. Gelukkig gaat het volgende boek over haar.

De schrijfstijl van Mona Kasten is echt heerlijk. Ze schrijft zo vlotjes en je wordt binnen de kortste keren meegezogen in het verhaal. Nog een positief puntje: ik vond het erg tof dat Dawn schrijfster is, maar vond het ook jammer dat ze zo’n groot punt maakt van het genre dat ze schrijft. Op die manier wordt er toch een soort van stigma opgehouden rondom het erotische genre. Ik snap het wel, maar hoopte stiekem dat het in dit boek niet als een taboe zou aanvoelen.

Het verhaal ging een beetje met sprongetjes, waardoor de vaart soms een beetje uit het verhaal was. Ook vond ik het stom dat de personages niet gewoon met elkaar konden communiceren.. Soms waren ze heel goed bezig en dacht ik dat ze een groei doorgemaakt hadden, maar andere momenten namen ze weer van alles aan zonder met elkaar gesproken te hebben.

Dit verhaal liet me van alles voelen, vooral liefde, maar ook machteloosheid. Wat een emotionele rollercoaster! Zeker een aanrader als je de Again-serie aan het lezen bent, maar niet mijn favoriete deel. 

Trust Again – Begin Again #2 – Mona Kasten – Boekerij – 415 pagina’s – ★★★☆☆

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge