Lijstjes

Vakantie TBR 2018

In deze maand ga ik op vakantie, dus ik besloot een vakantie TBR te maken. Hopelijk passen ze allemaal in mijn koffer. Benieuwd welke boeken ik allemaal meeneem naar Duitsland? Lees dan snel verder. 

Het zwembad van Libby Page

Dit is een recensieboek dat ik voor de Leesfabriek mag lezen. Super leuk! Sinds een paar maanden zit ik bij de Leesfabriek en dit boek is mijn allereerste recensieboek dat ik mocht ontvangen.

De kleuren van het leven van Lorraine Fouchet

Ook dit is een recensieboek voor de Leesfabriek. Het boek heeft een super vrolijke cover en ik ben enorm benieuwd naar het verhaal.

De wezens van Matt Haig

Dit boek werd me aangeraden op Goodreads en het klonk heel erg goed. Dus hups, gereserveerd. Nu staat hij al een poosje op mijn vensterbank naar me te kijken. Hoog tijd dus om dit boek op te pakken.

E-reader

Daarnaast neem ik ook nog mijn e-reader mee. Daar staan namelijk een heleboel boeken op die ik nog wil lezen. Zo ben ik van plan de Alice in Zombieland serie te herlezen. Het vierde deel is namelijk pas uitgekomen bij uit HarperCollins Young Adult en die wil ik heel graag gaan lezen. Maar het is 3 jaar geleden dat ik de eerste drie delen las. Hoog tijd om te gaan herlezen dus.

Ook wil ik graag Ik geef je de zon lezen en De hemel begint bij je voeten, beide van Jandy Nelson. Deze boeken staan echt al een eeuwigheid op mijn TBR. Ik heb ze ooit als ebook gekocht, maar nog nooit gelezen. Oeps!

Als laatste wil ik nog een boek (of een paar boeken) van Colleen Hoover lezen. Misschien begin ik wel aan de Slammed serie van haar. Die boeken staan namelijk ook allemaal op mijn e-reader. Als grote fan van Colleen moest ik ooit al haar boeken hebben, maar ik ben stiekem bang dat er eentje gaat tegenvallen. Dus nu staan ze nog ongelezen op mijn e-reader. Tijd om dat te veranderen!

Heb jij nog een ultieme vakantie-read tip? Laat het me weten in de reacties!

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge