Recensies

Waarom ik Op slag verliefd van Meghan Quinn niet af heb geluisterd

Zoals je misschien al wel gelezen hebt, heb ik Op slag verliefd van Meghan Quinn niet uitgelezen. Een boek waar ik erg naar uit had gekeken en waar anderen erg enthousiast over zijn. Maar waarom beviel het me niet? 

Waar gaat Op slag verliefd over?

Knox Gentry is een van de populairste baseballspelers van het universiteitsteam. Wanneer hij Emory Ealson ontmoet is hij gelijk helemaal weg van haar. Ze is mooi, slim en ontzettend grappig. Maar Emory houdt hem op afstand. Haar vorige vriendje heeft haar heel diep gekwetst, en ze zit niet te wachten op een nieuwe relatie. Ze wil liever gewoon vrienden zijn met Knox, al verklaren haar vriendinnen haar voor gek. Zal het Knox lukken om haar ervan te overtuigen dat ze perfect bij elkaar passen?

Waarom las ik het niet uit?

  • Eerst maar over Knox; wat een eikel zeg! Hij is pusherig en luistert totaal niet naar Emery. Daarnaast is hij enorm horkerig.
  • Daarnaast verandert Emery een aantal keer van naam in het audioboek. Het ene moment heet ze Emery, daarna heet ze Ilse. Ik weet dat haar achternaam Ealson is, maar dat is echt niet hoe ze genoemd wordt. Heel afleidend.
  • Emery is maar een zeurkont (sorry not sorry)
  • Misschien komt dat wel doordat ze eigenlijk geen achtergrondverhaal heeft en wat we wel weten over haar verleden is niet heel erg goed uitgewerkt. Ik wist gewoon echt niet waarom ze is zoals ze is.
  • Ik vond dat ze veel te veel platte woorden gebruikten, voornamelijk Knox. Als je dan het ‘achtergrondverhaal’ van Emery weet, dan doe je toch niet?!

Positief puntje

  • Heel fijn voorgelezen, dat wel. Ik kan natuurlijk niet over het hele audioboek spreken, maar de eerste 53% is wel prettig voorgelezen.

Na het DNFen van dit boek, heb ik een paar recensies op Goodreads gelezen. Achteraf ben ik erg blij dat ik dit boek aan de kant heb gelegd, want ik zou echt niet blij zijn geworden van de rest van het boek.

Meghan Quinn is een schrijfster die ik niet zomaar links laat liggen nu. De volgende keer pak ik waarschijnlijk een Engelse versie van een van haar boeken op. Op die manier kan ik goed vergelijken en deze schrijfster nog een kans geven.

Conclusie: dit is echt geen boek voor mij en ik ga dan ook niet door met deze serie. DNF jij boeken wel eens?

Op slag verliefd – Meghan Quinn – uitgeverij Volt – 352 pagina’s – ☆☆☆☆☆

Omdat ik het boek niet uitgelezen heb (afgeluisterd), heb ik besloten het geen sterrating te geven. 

 

 

 

 

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge