Recensies

When in Rome – Sarah Adams

Sarah Adams is een schrijfster die erg populair is online. Ik kwam haar boeken regelmatig tegen op Instagram. Natuurlijk kan ik dan ook niet achterblijven. Ik kocht Practice makes perfect, maar kwam er achter dat dit een tweede deel is. Daarom heb ik toch maar eerst het ebook gelezen van When in Rome. Vandaag lees je wat ik er van vond. 

Waar gaat When in Rome over?

Amelia Rose, known as Rae Rose to her adoring fans, is burned-out from years of maintaining her “princess of pop” image. Inspired by her favorite Audrey Hepburn film, Roman Holiday, she drives off in the middle of the night for a break in Rome . . . Rome, Kentucky, that is.

When Noah Walker finds Amelia on his front lawn in her broken-down car, he makes it clear he doesn’t have the time or patience for celebrity problems. He’s too busy running the pie shop his grandmother left him and reminding his nosy but lovable neighbors to mind their own damn business. Despite his better judgment, he lets her stay in his guest room–but only until her car is fixed–then she’s on her own.

Then Noah starts to see a different side of Rae Rose–she’s Amelia: kindhearted and goofy, yet lonely from years in the public eye. He can’t help but get close to her. Soon she’ll have to return to her glamorous life on tour, but until then, Noah will show Amelia all the charming small-town experiences she’s been missing, and she’ll help him open his heart to more.

Amelia can’t resist falling for the cozy town and her grumpy tour guide, but even Audrey had to leave Rome eventually.

Wat vond ik er van?

Een verhaal over een popster en een gewone jongen, dat is normaal geen recept voor succes bij mij. Ik vind meestal dat de popster dan veel te veel sterallures heeft, waardoor ik me totaal niet in het personage kan verplaatsen. Totdat ik When in Rome oppakte! Dit boek heeft me compleet verrast. Het is geen standaard popsterren-verhaal en Amelia is eigenlijk heel normaal.

En dan Noah: hij is echt geweldig! Vanaf het eerste moment was ik gek op hem. Hij is cute, grappig en compleet zichzelf. Een beetje grumpy, maar stiekem ontzettend lief. De chemie tussen deze twee personages is echt niet te missen!

Toch nog een mini kritiek puntje, maar dat is meer een kritiek puntje voor mezelf. Soms is het toch beter om eerst de achterkant van het boek te lezen. Dan weet namelijk van te voren al dat de hoofdpersoon niet naar Rome (Italië) gaat, maar naar Rome (Kentucky). Een Rome zonder pasta en lekker weer. Eigenlijk gewoon naar een klein stadje.. Ik was toch een beetje in de war toen ze niet hoefde te vliegen of iets dergelijks. Maar zoals ik al zei: helemaal mijn fout!

Ondanks dat het boek zich niet afspeelde in Rome in Italië, heb ik me alsnog ontzettend vermaakt met dit boek. Dit boek heeft me verrast en nieuwsgierig gemaakt. Eens kijken hoe het verhaal van Will en Annie gaat. Op naar deel 2!

When in Rome – Sarah Adams – Dell – 320 blz – ★★★★★

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge