Lijstjes

Wishlist Sinterklaas 2018

De feestmaand komt er aan en dat betekent dat er weer verlanglijstjes gemaakt mogen worden. Ik heb heel wat boeken op mijn verlanglijstje staan. Vandaag deel ik mijn lijstje, misschien krijg je daardoor nog ideeën voor jouw lijstje. 

Ik moet verschillende lijstjes maken waarbij er verschillende bedragen zijn. De boeken zullen dan ook erg in bedrag van elkaar verschillen.

it only happens in the movies

It only happens in the movies van Holly Bourne. Dit boek heb ik op mijn lijstje staan bij mijn vrienden omdat hij voor minder dan 10 euro te koop is. (Daar doen we lootjes van 10 euro)

Ik ben zo benieuwd naar dit boek! Ik heb al erg veel lovende recensies gelezen en het boek is me zelfs al eens aangeraden. Aangezien ik een echte romatiek-liefhebber ben, zal ik met dit boek vast goed zitten.

Opstaan van Jackie van LarenOpstaan. Na het verrassende eerste deel, Vallen, kan ik niet wachten om verder te gaan in deze duologie. Rory en Anne vond ik super leuke hoofdpersonen en ik heb echt super veel zin om weer over deze mensen te lezen.

Ik vind Rory echt zo lekker klunzig in de omgang en ik ben erg benieuwd waar dit verhaal heen gaat.

67 seconden

67 seconden van Jason Reynolds. Dit is zo’n boek waar ik heel erg nieuwsgierig naar ben, maar waar ik tegelijkertijd ook bang voor ben. Bang dat mijn hoge verwachtingen niet uit komen. Ik heb namelijk echt nog niemand gehoord die teleurgesteld was door dit boek.

Het feit dat dit boek in vrije versvorm is geschreven, maakt dat ik er al super benieuwd naar ben. Maar toen kwamen recensenten met de opmerkingen: ‘Ondanks dat Sarah Crossan en Jason Reynolds alle twee in vrije versvorm schrijven, zijn ze echt niet met elkaar te vergelijken.’ Ik ben heel erg benieuwd waar dat vandaan komt.

een bijna eindeloze afstand

Een bijna eindeloze afstand van Tahereh Mafi. Ik ben groot groot groot fan van haar Shatter me-serie (al moet ik het 4e boek nog wel lezen). Toen ik zag dat ze een nieuw boek geschreven had, was ik dan ook meteen enthousiast!

Dit boek draait om Shirin. Shirin leeft in New York, in 2002. Het is het jaar na de aanslagen op de Twin Towers. In die wereld hebben mensen meteen een oordeel over haar. Ze bouwt dan ook een muur om zichzelf heen. Ocean James is de eerste persoon in tijden die haar echt lijkt te willen leren kennen, maar ze komen uit twee schijnbaar onverenigbare werelden. En Shirin heeft de muur om zich heen zo zorgvuldig opgebouwd dat ze niet weet of ze wel in staat is om hem af te breken.

broken things

Het laatste boek op mijn wishlist is Broken Things van Lauren Oliver. Dit boek zie ik continu voorbijkomen op Goodreads. Het gaat over 2 vriendinnen die de moord op hun 3e vriendin moeten verwerken. Ze worden alleen zelf verdacht van de moord op hun vriendin.

Normaal hou ik niet zo van moord-verhalen en mysteries, maar op de een of andere manier spreekt dit boek me wel heel erg aan.

Daarnaast vind ik de cover ook echt heel erg tof. Als ik deze niet krijg met Sinterklaas, dan is de kans erg groot dat ik ‘m zelf koop.


Welke boeken staan er op jouw wishlist? Laat het me weten in de reacties. 

 

 

0 Comments

  1. Ik wil voor Kerstmis heel graag Liefde & Gelato, Liefde & Geluk en Mermaid! Verder heb ik eigenlijk geen boeken op mijn lijstje en dat voelt zo raar. De boeken op jouw lijstje klinken ook erg leuk!

    1. Liefde & Gelato is een echte aanrader! Liefde & Geluk heb ik ongelezen in mijn kast staan, oeps! Mermaid wil ik ook nog graag een keertje lezen 😉 Goed lijstje dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge