Wrap up

Wrap up | april 2019

Wrap up april 2019 | Marieke's Books

De maand april was ontzettend chaotisch. Het begin van mijn bachelorstage, wennen aan lange stagedagen en daarnaast ook nog een heleboel sociale verplichtingen. Allemaal super leuk en spannend, maar ook erg vermoeiend. Zo kwam ik dan ook niet zo veel aan lezen toe. Benieuwd wat ik wel heb gelezen? Lees dan snel verder. 

Ik heb 5 boeken gelezen van mijn april TBR, wat voor mijn doen best wel netjes is. Normaal vergeet ik mijn TBR halverwege de maand gewoon, maar dat was nu niet het geval.

Als er al een recensie online is gekomen, dan is de titel van het boek blauw. Klik je erop, dan kom je bij mijn recensie uit.

The risk - Elle Kennedy | Marieke's Books

The Risk (Briar U #2) – Elle Kennedy

Op de een of andere manier besloot ik te starten met deel 2 van deze serie?! Nou ja, gelukkig kun je de boeken los van elkaar lezen. Ik vond de schrijfstijl van Kennedy weer net zo fijn als altijd, maar toch miste het boek wat diepgang. Het voelde een beetje alsof ik haar succesformule door had en daardoor viel het boek een beetje tegen.

Perfect Chemistry – Simone Elkeles

De eerste 200 bladzijden van dit boek vond ik geweldig. Ik vloog er zo doorheen! Maar toen kwamen er nog 160 pagina’s en die pagina’s voelden een beetje overbodig. Veel herhaling en ik verloor de klik met de hoofdpersonen een beetje. Toch ben ik erg blij dat ik dit boek eindelijk gelezen heb, want het stond al sinds 2016 op mijn TBR.

Open road summer – Emery Lord

Dit was een buddyread samen met Odette en we vonden het allebei een geweldig boek. Heel erg mooi hoe er tijdens het hele boek aandacht blijft voor de vriendschap tussen de meiden. Het las heerlijk vlot en het plot zat goed in elkaar.

De fout – Elle Kennedy

Na het daverende succes van De deal vorig jaar, was ik super benieuwd naar deel 2 in de serie. Zou die net zo goed zijn als deel 1? Ik vond het zeker een fijn boek, maar niet zo origineel als het eerste deel. Ik kan niet wachten op deel 3 (die komt al in augustus!!).

De fout - Elle Kennedy | Recensie Marieke's Books

The Chase (Briar U #1) – Elle Kennedy

Daar is deel 1 dan eindelijk van de serie. Ik kocht beide delen als ebook om te kunnen lezen op mijn nieuwe ereader (wat een super fijn ding trouwens, maar daarover later meer). Bij dit deel had ik hetzelfde gevoel als bij deel 2. Het voelde niet meer nieuw en dat was erg jammer. Misschien moet ik gewoon even geen boeken meer van haar lezen en gaat het daarna weer beter.

The wedding date – Jasmine Guillory

Dit boek besloot ik op mijn telefoon te lezen voor de dode momenten op stage en wat een fijn boek daarvoor! Ik kon zonder moeite het boek neerleggen en ook het verhaal weer oppakken waar ik gebleven was. Het was geen moeilijke verhaallijn en dat was precies wat ik nodig had. Wel vond ik het boek niet echt origineel en nogal voorspelbaar helaas.

Ingesloten – Samira Ahmed

Dit boek mocht ik lezen voor een Hebban Leesclub en het is zo goed! Zo aangrijpend! Het boek zette me echt aan het denken. De eerste 50 bladzijden waren een beetje sloom, maar daarna vloog ik door het boek heen en voor ik het wist, was ‘ie uit. Zo’n tof boek! Zeker een aanrader. De recensie komt binnenkort online, want hier heb ik nog veel meer over te vertellen.


Wat was jouw favoriete boek van april? Heb je nog aanraders?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge