Wrap up

Wrap up | april 2020

In april was ik de hele maand thuis. Dit zorgde er dan ook voor dat ik weer lekker veel boeken heb kunnen lezen. Benieuwd welke dat zijn? Lees dan snel verder. 

Technically, You Started It – Lana Wood Johnson ★★
Mehh, ik vond dit boek maar niks. Dit is volledig in sms-vorm geschreven, maar volgens mij had dit boek veel beter uitgeschreven kunnen worden.

One Tiny Lie – K.A. Tucker ★★★★
Heerlijk om verder te lezen in deze wereld en tof om eindelijk vanuit Livie te lezen.

Four seconds to lose – K.A. Tucker ★★★★
Ik kon het niet laten en wilde nu heel graag deze hele serie lezen. Dus ook het derde deel heb ik via Scribd geluisterd. En ook hier was ik gek op!

Five ways to fall – K.A. Tucker ★★★
Het vierde en laatste deel van deze serie viel mij stiekem een beetje tegen. Het was niet slecht, maar ook niet zo pakkend als de eerste 3 delen.

Zomer in de kleine bakkerij – Jenny Colgan ★★
Nop, dit boek was niks voor mij. Een gigantische teleurstelling helaas. Ik kwam er super moeilijk doorheen en dat terwijl ik deel 1 juist zo leuk vond. Ik miste de luchtige sfeer en vond dat er onnodig veel drama was. Lees mijn recensie voor een uitgebreidere mening.

Sick Kids in Love – Hannah Moskowitz ★★★
Dit boek was fluffy en lief, maar ook niet meer dan dat. Het was soms gewoon ronduit saai. Er gebeurde zo weinig. Het was oke, maar niet speciaal.

The Move – Whitney Dineen ★★★★
Een boek dat zich afspeelt in een klein stadje? Yes, echt iets voor mij. Daarnaast las het boek gewoon heerlijk weg.

Egotripper – Vi Keeland ★★★★
Dit boek was heel erg vermakelijk. Drew en Emerie hadden veel chemie en dat was overduidelijk. Het einde voelde een beetje gehaast, maar de epiloog maakte daarentegen weer veel goed.

Onweerstaanbaar – Vi Keeland & Penelope Ward ★★
Nee, nee, nee. Dit boek hadden ze beter Onuitstaanbaar kunnen noemen in plaats van Onweerstaanbaar. Ik kon Graham echt niet uitstaan.

It souded better in my head – Nina Kenwood ★★★★
Heerlijk boek over liefde, vriendschap en familie. Heel realistisch, al was het soms iets te dramatisch.

Statistieken

Van de 10 boeken, waren er 7 Engelstalig en 3 in het Nederlands. Dit komt voornamelijk door mijn proefperiode Scribd. Hier kun je alleen maar Engelse boeken lezen, dus daar heb ik dan ook veelvuldig gebruik van gemaakt.

Van de 10 boeken, waren er 5 e-books (2 van Netgalley, 3 van Scribd), 4 audioboeken (2 van Scribd, 2 van de Luisterbieb) en 1 fysiek boek (recensieboek). Aankomende maand wil ik daar verandering in aanbrengen en weer meer boeken uit mijn eigen kast lezen. Zin in!

Helaas heb ik deze maand geen nieuwe favorieten ontdekt en heb ik zelfs een aantal boeken 2 sterren gegeven.

Hoe was jouw leesmaand? Heb jij nog toffe boeken ontdekt? Laat het me vooral weten in de reacties. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge