Wrap up

Wrap up april

books boeken favorieten boekensites

Er is al weer een maand voorbij. Wat gaat de tijd toch hard! Deze maand had ik tentamens en heb ik iets minder gelezen dan dat ik wilde. Maar toch heb ik een mooie stapel boeken gelezen. Kijk je mee?

The Fill-In Boyfriend van Kasie West

The Fill-In boyfriend van Kasie West

Dit boek is zó ontzettend leuk! Een heerlijk feelgood verhaal. Wel een beetje voorspelbaar, maar dat heb ik met alle boeken van Kasie West. Maar de voorspelbaarheid vond ik totaal niet storend bij dit boek. Heerlijk juist! Een boek om gewoon lekker tussendoor te lezen en niet teveel bij na te hoeven denken.

The Fill-In Boyfriend

De zon is ook een ster van Nicola Yoon

Dit boek stond al erg lang op mijn TBR en deze maand besloot ik hem dan eindelijk te lezen. Wat een tof boek! Ik was alleen niet zo tevreden met het einde..

De zon is ook een ster

Hij is van mij van Chinouk Thijssen

Chinouks nieuwe boek is net uit, maar ik besloot een ouder boek van haar op te pakken. En ik was erg verrast door dit boek! Wat een spanning. Zeker geen boek om ’s avonds voor het slapen er even bij te pakken. Ik ben erg benieuwd naar meer boeken van Chinouk!

Hij is van mij

Little moments of love van Catana Chetwynd

Ik besloot een comic op te pakken om in mijn studeerpauzes te lezen. En wat een schattige comics! Ontzettend herkenbaar ook. Gewoon super leuk om even tussendoor te lezen.

Little moments of love

De macht van Naomi Alderman

Dit boek mocht ik lezen voor een Hebban leesclub. Ik had daar nog nooit aan meegedaan en was dus een beetje zenuwachtig. Maar de discussies in het forum laten je echt dieper nadenken over het boek. Super tof! Het boek zelf vond ik ook erg goed. Het laat je nadenken over macht en hoe dat gebruikt wordt in de wereld.

De macht

Verleiding (de Royals #1) van Erin Watt

Deze serie is mijn nieuwe guilty pleasure. Wat een heerlijk boek was dit en ik ben zo ontzettend benieuwd naar het vervolg! Gelukkig heb ik die al gereserveerd bij de bibliotheek, dus die komt binnenkort binnen en dan kan ik weer verder lezen. Zo’n zin in!

Verleiding (de Royals #1)

Elke dag van David Lethinan

Het concept vond ik heel erg tof, maar de uitwerking was niet echt heel goed. Ik verveelde me een beetje en dat terwijl ik wel wilde weten hoe het afliep. Hele gekke combinatie. Maar ik ben blij dat ik dit boek gelezen heb. Nu ben ik klaar om een keertje de film te kijken. Eens kijken of ik die beter vind. Review komt eraan!

Heb jij leuke boeken gelezen afgelopen maand? Wat was je favoriet?

 

0 Comments

  1. Ik vind De Royals ook zo leuk. Zeker doorlezen, want de serie is tot nu toe geweldig! Mega plottwists en alles, verder zeg ik niks 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge