Wrap up

Wrap up augustus 2018

books boeken favorieten boekensites

Het is al weer het einde van augustus en dat betekent dat de zomervakantie er ook weer op zit voor mij. Super jammer! Zo’n vakantie gaat altijd veel te snel. Deze maand heb ik lekker een paar dagen kunnen lezen. Benieuwd wat ik gelezen heb? Lees dan snel verder! 

WhatsApp Image 2018-08-15 at 14.14.43

Café Zon & Zee – Jenny Colgan

Wat een heerlijk zomerboek is dit! Ik heb er enorm van genoten. Al was het wel jammer dat datgene dat achterop het boek staat geschreven pas op bladzijde 250 gebeurd. Het hele boek lang zit je daarop te wachten en dan gebeurd het pas zo laat. Super jammer.

Recensie Café Zon & Zee

De kleuren van het leven – Lorraine Fouchet

Dit is een recensieboek voor de Leesfabriek. Interessant concept, maar ik vond de uitwerking maar zozo. En daarnaast vond ik de hoofdpersoon ook niet leuk, wat erg balen was.

Recensie De kleuren van het leven

Voor altijd verliefd – Abbi Glines

Het derde en laatste deel over Blaire en Rush. (Er is nog een 4e deel, maar dat is hun verhaal geschreven vanuit Rush.) Ik vind het zo’n ontzettend lief stel! Al ergerde ik me wel zo af en toe aan het bezitterige van Rush. Laat Blaire eens iets voor zichzelf doen joh.

Recensie Voor altijd verliefd

WhatsApp Image 2018-08-20 at 20.30.33

Zoen me tot ik zwicht – Helen Hoang

Dit is echt een geweldig boek! Stella is een hoofdpersoon waar je heel erg snel een klik mee hebt en Michael? Dat is zo’n schatje! Ik hou echt van dit boek!

Recensie Zoen me tot ik zwicht

Nagenoeg perfect – Abbi Glines

Eindelijk een deel over Woods. In de eerste paar delen vond ik Woods en Della al een interessant koppel en ik was dan ook erg benieuwd naar hun verhaal. En daar is het dan. Heerlijke boeken om even tussendoor te lezen.

Recensie van dit boek komt binnenkort online.

Bitterzoet verleden – Els van Wageningen

Dit was een kringloopvondst waar ik erg nieuwsgierig naar was. Maar helaas viel dit boek enorm tegen. Het zal vol gekke scènes en daarnaast was de hoofdpersoon, Else-Marie echt een raar mens. Ik kon niks anders doen dan dit boek 1 ster geven.

Recensie Bitterzoet verleden

Schijnbaar perfect – Abbi Glines

Het tweede deel over Della en Woods. Na het eerste deel en alle actie die daarin voorkwam, was ik erg benieuwd naar deel 2. Al had ik wel een vermoeden van wat er allemaal zou gaan gebeuren. Dit komt doordat in de delen van Rush en Blaire er al veel voorbijkomt. Maar toch was dit weer een heerlijk boek voor tussendoor.

De recensie van dit boek komt binnenkort online.

Heb jij nog een leuk boek gelezen deze maand dat ik sowieso moet lezen? Laat het me weten in de reacties!

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge