Wrap up

Wrap up augustus 2019

Wrap up augustus 2019 | Marieke's Books

In de maand augustus was ik druk met van alles en nog wat. Zo kwam ik terug van vakantie, besloot ik spontaan een weekje naar de camping te gaan en haalde ik mijn rijbewijs. Door al die drukte schoot het lezen er een beetje bij in. In totaal las ik 3 boeken in augustus. Benieuwd welke? Lees dan snel verder.

Het einde (Off-Campus #3) – Elle Kennedy

Ik begon de maand met een boek waar ik erg nieuwsgierig naar was. Elle Kennedy heeft me namelijk erg verrast met haar eerdere boeken en ik kon dan ook niet wachten om dit boek te gaan lezen. Helaas viel Het einde me een beetje tegen. Ik vond het verhaal veel minder goed opgebouwd dan de eerdere delen en ik baalde ervan dat er zo weinig achtergrondverhaal was. Ik miste echt wat diepgang. Daarnaast vond ik het verhaal soms zelfs ongeloofwaardig, wat afdeed aan mijn leesplezier.

Ondanks dat ik dit boek niet zo leuk vond als dat ik hoopte, moet je het boek nog niet afschrijven hoor. Veel van mijn Goodreads-vrienden vinden dit boek geweldig en ik ben in dit geval echt een uitzondering. Dit boek kreeg 3 sterren van mij, maar maakte me wel nieuwsgierig naar deel 4. Op naar december, want dan komt het 4e deel uit in het Nederlands bij uitgeverij Volt!

Recensie: Het einde (Off-Campus #3)

Het einde - Elle Kennedy Recensie Marieke's Books

Een tweede kans – Jennifer L. Armentrout

In Engeland was ik begonnen in het luisterboek, maar toen ik eenmaal thuis was, besloot ik toch het fysieke boek bij de bibliotheek op te halen. Ik merkte dat ik het verhaal soms niet helemaal mee kreeg omdat ik afgeleid was bij het luisteren. Toen ik eenmaal het fysieke boek vast had, vloog ik door het boek heen. Het is vlot geschreven, spannend en toch ook weer romantisch. Ik was van te voren een beetje huiverig, omdat het  niet helemaal klonk als een boek voor mij, maar wat ben ik verrast. Dit was zéker wel een boek voor mij.

De executie - Danielle Bakhuis Marieke's Books

De executie – Danielle Bakhuis

De executie is zo’n boek dat al een hele poos op mijn TBR stond, maar waar ik maar niet aan toe leek te komen. Gelukkig heb ik het boek nu eindelijk gelezen, want het was goed! Ik zat helemaal middenin het verhaal en leefde met alle personages mee. Het einde vond ik een beetje gehaast en niet zo goed meer uitgewerkt, maar dat mocht de pret niet drukken. Ik heb nog zeker een week met dit boek in mijn hoofd gezeten. Dit smaakt naar meer dus ik ga snel weer eens een boek van Bakhuis lezen.


Welke pareltjes heb jij in augustus gelezen? Laat het me vooral weten in de reacties.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge