Wrap up

Wrap up | augustus 2020

Wat een gekke maand was augustus. Een maand met veel regelen, spullen inpakken, afscheid nemen van mensen en natuurlijk verhuizen. Ook was het een maand waarin ik nauwelijks las, maar dat is ook niet zo gek met al die drukte. Benieuwd wat ik wel las? Lees dan snel verder. 

Het geheim – Elle Kennedy

Ik begon de maand met mijn (voor nu) laatste recensieboek. Helaas is het versturen van recensieboeken naar Duitsland te duur, wat ik heel goed snap.

Deze Elle Kennedy heeft me erg verbaasd. Ik las namelijk de Engelse versie al eens, en die gaf ik toen 3 sterren. Deze keer zat ik echter veel lekkerder in het verhaal en had ik veel meer klik met de personages. Ik kon dan ook niet anders en heb mijn beoordeling verhoogd. Ik ben gek op Brenna en Jake en hun verhaal is echt heel fijn.

Uitgeverij Volt bedankt voor het recensieboek! De gehele recensie komt snel online, beloofd!

Het gras is groener – Sanne Hillemans

Sanne is iemand die ik al lange tijd volg. Ik ben gek op haar sprankelende persoonlijkheid (kijk vooral haar tiktoks op Instagram!) en daarnaast ben ik ook gek op haar verhalen. Nu heeft ze via Instagram een nieuw verhaal gedeeld en ik wilde het meteen lezen. Haar vlotte schrijfstijl viel me meteen weer op. Sanne weet met een paar zinnen je al in het verhaal te trekken. Het leest alsof je echt naast de personages staat terwijl ze alles meemaken en dat vind ik heel erg prettig.

Het verhaal staat gewoon op haar Instagram profiel, dus je kunt het nog steeds lezen! (@sannehillemans)

Vicious – L.J. Shen

Voor de blogtour van Tinteling Romance mocht ik dit boek alvast vooruit lezen. Ik moet eerlijk bekennen, dat ik een beetje dubbele gevoelens heb bij dit boek. Op 5 september hoor je er meer over!

Hoe was jouw leesmaand? Heb je meer kunnen lezen dan ik? Nog nieuwe pareltjes ontdekt? Laat het me vooral weten in de reacties. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge