Wrap up

Wrap up februari 2019

De maand februari zit er al weer bijna op. Ik denk niet dat ik in de laatste dag nog een boek ga uitlezen. Hoog tijd dus om mijn wrap up alvast online te zetten. Benieuwd wat ik in de maand februari las?

De maand begon met De volgende scan duurt vijf minuten van Lieke Marsman. In deze gedichtenbundel met essays vertelt Lieke over haar behandeltraject, van het slecht-nieuws gesprek tot en met de gezond-verklaring. Daarbij schrijft Lieke niet alleen over zichzelf, maar wil ze jou als lezer ook attent maken op de wereld om je heen. Erg indrukwekkend!

Recensie: De volgende scan duurt vijf minuten

De volgende scan duurt vijf minuten - Lieke Marsman | Marieke's Books

Het volgende boek dat ik las was Zwaar verliefd van Chantal van Gastel. Dit boek stond echt al super lang in mijn boekenkast en telkens pakte ik het maar niet op. Toen vorig jaar de film uitkwam, wilde ik daar heel graag heen. Maarrrr, eerst het boek lezen. Helaas draait de film niet meer in de bioscoop (wel op DVD), maar ik kan eindelijk zeggen dat ik het boek ook gelezen heb.

Recensie: Zwaar verliefd

Samen met Odette en Priss was ik bezig in De hemel in het ijs van Adrienne Young, welke ik ook uit las deze maand. Dit boek vond ik een erg toffe setting hebben. Je leest namelijk over de Vikingen. Het boek draait om veel mooie thema’s, zoals vergeving, familie en loyaliteit. Echt een aanrader!

Ondertussen was ik ook bezig in Onyx van Jennifer L. Armentrout, het tweede deel in de Lux serie. In deze serie volgen we Katy en Daemon en hun avonturen. Ik was niet echt onder de indruk van dit boek, maar op de een of andere manier ben ik wel nieuwsgierig naar de rest van de serie. De boeken lezen erg vlot en zijn ook wel vermakelijk, maar missen voor mij wel de diepgang. Als boek tussendoor zijn ze wel erg fijn.

In een ander leven - Taylor Jenkins Reid | Marieke's Books

Op aanraden van Heather van Bookables besloot ik In een ander leven van Taylor Jenkins Reid op te pakken. Heather was er super enthousiast over en meestal komt onze smaak wel overeen. Zo ook deze keer! Ik ben echt dol op dit boek. Het zit zo ontzettend knap in elkaar en de verhaallijnen zijn zo goed verzonnen. Als je van romantiek houdt: lees dit boek!

Recensie: In een ander leven

Het laatste boek van deze maand is een boek wat ik al erg lang wilde lezen, namelijk Opstaan van Jackie van Laren. Ik wilde dit boek gaan kopen, maar telkens kwam het er maar niet van. Totdat mama in een keer aankwam met dit boek. Ze had het gevonden in de kringloopwinkel en ze herkende de schrijfster. Super lief! Ik vond het verhaal van Anne en Rory vermakelijk, maar ik vond wel dat Rory echt veeeeel te veel vloekte. Dat had van mij wel achterwege gelaten mogen worden.


Van deze 6 boeken komen er 2 uit mijn eigen boekenkast, de andere 4 zijn van de bibliotheek. 4 van deze boeken stonden er op mijn TBR voor februari. Daar ben ik erg blij mee. Op naar een nieuwe leesmaand. 

Hoe was jouw februari? Heb je nog een nieuwe favoriet ontdekt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge