Wrap up

Wrap up | februari 2020

Februari was echt een hele goede leesmaand. Ik las in totaal 12 boeken en dat terwijl dit de kortste maand van het jaar was! Benieuwd welke dat zijn? Lees dan snel verder. 

 

10 blind dates – Ashley Elston ★★★

Voor de Leesfabriek had ik dit recensieboek nog liggen en ik had er al veel positieve verhalen over gehoord. Het was lief, maar ik vond het wel een beetje voorspelbaar. Bereid je trouwens voor op veeeeel namen! De volledige recensie kun je hier vinden.

The wedding trap – Adrienne Bell ★★★

Op mijn e-reader heb ik een aantal Engelse boeken staan, zo ook deze. Eigenlijk had ik geen idee waar het over zou gaan, maar het was een fijn boek om even tussendoor te lezen. Niet heel memorabel, maar wel oke.

De wensmuur – Mia Sheridan ★★★★

Dit boek stond al erg lang op mijn TBR, maar ik kwam er telkens maar niet aan toe. Toen zag ik het in de Luisterbieb voorbijkomen en besloot ik het spontaan te gaan luisteren. Dat was zeker een goed idee.

Throw like a girl – Sarah Henning ★★★★

Ik was gedachteloos door mijn Twitter aan het scrollen toen ik dit boek in een keer voorbij zag komen. Dat zag er lief uit! Ik besloot het ebook te kopen en las het meteen. En ik kan je vertellen; het is echt een lieve en fijne contemporary. De volledige recensie kun je hier vinden.

Get a life, Chloe Brown – Talia Hibbert ★★★★★

De recensie komt binnenkort online, maar lees dit boek! Het is echt geweldig!!

Kies voor mij – Stefanie van Mol ★

Nee, nee, nee. Dit boek vond ik echt vreselijk. Het kon me niet pakken, was veel te geforceerd en de hoofdpersonen waren gewoon verschikkelijk.

Uitzonderlijk – Colleen Hoover ★★★

Colleen Hoover is een van mijn favoriete schrijfsters, maar dit boek was anders dan haar andere werk. Het was een beetje chaotisch en er kwamen heel veel personages in voor. Niet mijn favoriete boek van haar, helaas.

Het schaduwjaar – Kim Liggett ★★★

Dit was een buddyread-boek en het was een erg geschikt boek daarvoor. Genoeg theorieën om te bespreken en het boek riep veel vragen op. Helaas viel het boek me wel een beetje tegen. Een uitgebreidere recensie volgt binnenkort.

Gut feeling – Victoria Browne ★★

Ik kwam dit boek op Netgalley tegen en besloot het te reviewen. Helaas viel het ontzettend tegen. Het was voorspelbaar en helemaal niet zo leuk als ik verwachtte.

Begin again – Mona Kasten ★★★★

Voor Boekerij mocht ik dit boek recenseren. Een erg fijne new adult, waar ik erg van genoten heb. Een uitgebreidere recensie volgt binnenkort.

Further to fall – Catherine Cowles ★★★★

Via Instagram kreeg ik dit boek getipt en ik besloot het meteen te gaan lezen. Het was ontzettend leuk en ik ben erg benieuwd naar meer van deze schrijfster.

Onvoorwaardelijk – Colleen Hoover ★★★★★

Aan het einde van de maand belandde ik zie in bed. Om de tijd door te komen, besloot ik een oude favoriet te gaan herlezen en dat was een goede keus. Wat een fijn boek is dit toch! Dit was al de derde keer dat ik het las, maar het heeft me weer volledig in z’n greep gehouden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge