Wrap up

Wrap up | februari 2021

Afgelopen maand deed ik mee aan #leesuiteigenkast. Een maand lang focussen op de boeken die je al hebt, in plaats van boeken kopen of halen bij de bibliotheek. Benieuwd hoe dat is verlopen en welke boeken ik gelezen heb? Lees dan snel verder. 

#leesuiteigenkast

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen: ik heb gefaald. Februari was een drukke maand en ik was daarnaast de hele maand bij mijn ouders. Helaas betekent dat dat ik eigenlijk bijna geen boeken uit mijn eigen kast heb gelezen. Daarnaast kocht ik zelfs ook nog boeken, iets wat ik bijna nooit doe en eigenlijk niet de bedoeling was tijdens deze maand. Toch had ik er wel een goed excuus is: ik kocht ze namelijk met een gekregen boekenbon.

Wat heb ik gelezen?

Maar wat heb ik dan wel gelezen als ik eigenlijk geen boeken uit mijn kast heb gelezen?

Ik las in februari toch nog 8 boeken en dat waren:

  • Ooit in september – Emma Anna ★★★★
  • Tegen elke prijs – Brenna Audrey ★
  • Chlorine Sky – Mahogany L. Browne ★★★
  • Liefde van A tot Z – S.K. Ali ★★★★
  • Wrapped Up in You – Talia Hibbert ★★★★
  • The Ex Talk – Rachel Lynn Solomon ★★★★
  • Onuitstaanbaar – Vi Keeland & Penelope Ward ★★★★
  • Blondjes beleggen beter – Janneke Willemse ★★★

De topper van de maand is Ooit in September van Emma Anna. Dit boek is zo’n emotionele rollercoaster! Ik leefde enorm mee met Lou en Ollie en denk nog regelmatig aan ze.

De grootste teleurstelling in februari was Tegen elke prijs van Brenna Audrey. Het was zo ongeloofwaardig, zo naar en zo zonder diepgang. Ik heb het boek zelfs 1 ster gegeven, wat een ellende. Waarom heb ik dit niet gewoon aan de kant gegooid en niet uitgelezen?

Een non-fictie?!

Marieke en een non-fictie boek? Wie is dit? Ik lees eigenlijk nooit non-fictie boeken, omdat ik  eigenlijk bijna altijd na een paar bladzijden mijn aandacht verlies. Ik vind ze dan saai worden en daar ga ik geen tijd aan besteden. Daar is het onderwerp dan niet interessant genoeg voor en het moet natuurlijk niet voelen alsof ik een studieboek lees in mijn vrije tijd.

Blondjes beleggen beter heeft dat toch doorbroken. Het boek was goed geschreven en bleef interessant tot op de laatste bladzijde. Heel nuttig boek en ik ben zelfs mijn eerste geld op de beurs aan het beleggen. Heel benieuwd of dat iets voor mij is en of ik daar mee door zal gaan. (Natuurlijk ook stiekem wel benieuwd of ik er iets mee ga verdienen haha)

Hoe was jouw leesmaand? Heb je nog nieuwe pareltjes ontdekt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge