Wrap up

Wrap up februari & TBR maart

Wrap up en TBR books

Februari is voorbij gevlogen! Het was een erg drukke maand. Ik begon mijn blog, was jarig en ging hospiteren voor een nieuwe kamer (en die kreeg ik ook, dus volgende maand verhuizen!). Naast alle drukte heb ik ook nog een mooi aantal boeken gelezen. In totaal las ik er 7. Helaas niet zoveel als in januari, maar nog steeds een mooie stapel. Kijk je mee?

Mijn wrap up van februari:

Verraad van Abigail Haas

Ik begon de maand met het uitlezen van dit boek. Dit verhaal is zo ontzettend goed, vooral omdat je continu op het verkeerde been wordt gezet. Je denkt te weten wie het heeft gedaan, maar een paar bladzijden verder ben je al weer van dat idee af. En dan dat einde, dat zag ik echt niet aankomen!

Review Verraad

Er was eens een prins van Rachel Hauck

Ook dit boek was ik al begonnen in januari. Ik las het als ebook op mijn telefoon en las het alleen op ‘dode’ momenten. Bijvoorbeeld in de trein of als ik moest wachten op een les. Het was een leuk verhaal, maar wel erg voorspelbaar helaas.

Processed with VSCO with hb1 preset

Escape Room van Maren Stoffels

Dit boek was zo ontzettend goeeeeed! Het hele verhaal was enorm spannend, maar helaas was het einde een beetje gehaast. In één keer was het verhaal over en daar baalde ik van. Maar alsnog blijft de rest van dit boek ontzettend goed. Een echte aanrader!

Review Escape Room

Vertel me drie dingen van Julie Buxbaum

Al rondneuzend op de e-bookapp van de bibliotheek kwam ik dit boek tegen. Aangezien hij al een paar maanden op mijn TBR stond, besloot ik maar meteen te beginnen. En wat een lief verhaal! Een heerlijk fluffy verhaal.

Review Vertel me drie dingen

Processed with VSCO with hb1 preset

Stilte van Mia Sheridan

Ik was enorm toe aan een makkelijke New Adult en besloot toen dit boek op te pakken. De achterkant klonk al veelbelovend en dit boek stelde niet teleur. Lieve personages, romantisch en daarnaast ook de nodige drama. Een aanrader voor iedereen die van NA’s houdt!

Review Stilte

Faking it (Losing it #2) van Cora Carmack

Mijn eerste audioboek en ik vond het heel vermakelijk. Na wat verwarring over de namen van de hoofdpersonen, was dit boek goed te volgen. De vertelster was alleen wel erg traag en helaas kon ik de versnel-knop niet vinden. Maar voor mijn eerste audioboek is dit een geslaagde actie.

Zwartspreuk van Claudia Gray

Zwartspreuk van Claudia Gray

Als laatste las ik dit boek nog uit. Het was een buddyread samen met twee meiden van Books Ever After en het was vermakelijk. Niet het allerbeste fantasy verhaal ooit, maar dat had ik dan ook niet verwacht. Wel wat verwarrend helaas.

Review Zwartspreuk

Mijn TBR voor maart:

Voor maart heb ik een kleine TBR gemaakt. Ik verwacht niet heel veel te kunnen lezen deze maand, omdat ik ga verhuizen. Maar ik probeer altijd een beetje tijd vrij te maken voor lezen. Ook ga ik in maart naar het boekenfestijn, dus daar komt ook nog een blogpost van.

  • Uitlezen Always and forever, Lara Jean van Jenny Han
  • Uitlezen De glazen troon van Sarah J. Maas
  • Uitlezen Steal Away Home van Billy Coffey
  • Het laatste rijk van Brandon Sanderson
  • De zon is ook een ster van Nicola Yoon
  • Het Nachtcircus van Erin Morgenstern

Die laatste staat al zo lang op mijn lijstje, die wíl ik nu echt een keertje lezen.

Heb jij veel favoriete boeken gelezen deze maand? En wat was je favoriet?

0 Comments

  1. Hello! I translated your page so i could read it in english! Loved this post, and your blog! Thank you for commenting on my February Reads! xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge