Wrap up

Wrap up januari 2019

De eerste maand van het jaar zit er al weer op. Januari was voor mijn doen een erg drukke maand, vooral door het afronden van mijn minor. Door de minor zat ik wel vaak in de trein, wat er voor zorgde dat ik toch nog een aantal boeken gelezen heb. Benieuwd welke? 

Hoe is het met mijn doel ‘eigen boekenkast’?

Van de 6 boeken die ik deze maand gelezen heb, komen er 3 uit mijn eigen boekenkast. Daarnaast komt er nog eentje van mijn telefoon, want die heb ik gekregen met de Hebban Advent Kalender. De Raven jongens en De baas zijn beiden via de bibliotheek gelezen/geluisterd. Tot zo ver gaat het dus nog wel redelijk.

67 seconden – Jason Reynolds

Ik begon het jaar goed en las meteen een boek uit eigen kast. 67 seconden is een aangrijpend verhaal over Will die in de lift staat. Het verhaal is geschreven in vrije versvorm en dat maakt het verhaal nog indrukwekkender.

Recensie: 67 seconden

Van Chanel naar flanel – Marijke Vos

Dit ebook heb ik ontvangen bij de advent-kalender van Hebban en besloot ik meteen te gaan lezen. Heerlijk vermakelijk verhaal, met niet al te veel diepgang. Fijn boek om even tussendoor te lezen.

Een bijna eindeloze afstand – Tahereh Mafi

Ik ben groot fan van deze schrijfster en was dan ook erg benieuwd naar haar contemporary. En wat een boek! Dit is het eerste 5-sterren boek dat ik dit jaar gelezen heb en het was echt prachtig!

Recensie: Een bijna eindeloze afstand

Een bijna eindeloze afstand - Tahereh Mafi | Marieke's Books

De baas – Vi Keeland

Mijn eerste luisterboek van 2019. De baas is een fijne new adult die goed in elkaar zit qua verhaallijn. Wel was het verhaal soms iets te gedetailleerd naar mijn mening. Het boek krijgt van mij 3 sterren. De vertelstem vond ik wel ontzettend fijn!

De Ravenjongens – Maggie Stiefvater

Het maandboek bij Books Ever After, dus ik besloot dit boek eindelijk eens te gaan lezen. Het stond namelijk al meerdere jaren op mijn TBR. Helaas viel het boek mij enorm tegen. Ik zat niet lekker in het verhaal en vond het eigenlijk allemaal maar vaag. 2 sterren, helaas.

Liefde & Geluk – Jenna Evans Welch

Voor de Leesfabriek mocht ik dit boek lezen. Na het lezen van haar eerste boek, Liefde & Gelato, wist ik al dat dit een schrijfster was om in de gaten te houden. Dit tweede boek is ontzettend fijn! Het verhaal draait om familie en vriendschappen en eens een keertje niet om liefde. Erg verfrissend. De recensie van dit boek komt binnenkort online!


Zo, dat waren de boeken die ik in januari gelezen heb. Ondertussen ben ik nog in een aantal boeken bezig, waaronder De hemel in het ijs (buddyread) en Mermaid (readalong). Ook ben ik bezig in Jinxed, een science fiction young adult. Erg tof!

Welke boeken heb jij deze maand gelezen? En wat was je favoriet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge